Фан клуб - РК Вардар

Нека договорат еден од Кире, Марковиќ, Вујин, нека го донесат фајнл форот у Борис ако се исполнуваат сите услови, и ко луѓе да си ја прославиме титулата

Раковиќ си отиде, Шишкарев договорен е? И би шутнал еден од Растворцев и Козлина, па може и двајцата, другите да не се пипкаат ни под разно

Раковиќ си отиде, Шишкарев договорен е? И би шутнал еден од Растворцев и Козлина, па може и двајцата, другите да не се пипкаат ни под разно
Козлина потпиша за Мелсунген уште пред два месеци...

Него кој преферирате да му прави друштво на Штербик? Бидејќи со волку бекови Лазаров, Горбок, Лацковиќ, Растворцев и со три пивоти повеќе тешко дека ќе видиме три голмани на утакмица.

Па можно е и Фичо да испаѓа на некој утакмици на сметка на трет голман, а втор според мене Џамбо би го одбрал.

Него кој преферирате да му прави друштво на Штербик? Бидејќи со волку бекови Лазаров, Горбок, Лацковиќ, Растворцев и со три пивоти повеќе тешко дека ќе видиме три голмани на утакмица.

Тежок избор, посебно поради фактот што Диви имаше добра сезона кај нас и на битни утакмици спушти ролетна. Баш ме интересира кој ќе го избере Гонзалес за втор голман.

Нека договорат еден од Кире, Марковиќ, Вујин, нека го донесат фајнл форот у Борис ако се исполнуваат сите услови, и ко луѓе да си ја прославиме титулата

Да за Шишкарев а Козлина е во Минден (така мислам беше) од наредна сезона.

Минатава сезона Џамбо и не добиваше многу минутажа од кога дојде Гонзалес, така да ништо чудно он да биде трет голман...А според мене, Диви уште е топ голман и добро е да го имаме во тимот, уште може да биде он многу корисен, но во една ситуација каде што ќе го имаме голманот кој и те како го посакував и уште не ми е за верување, Џамбо и Диви секако нема да добиваат многу шанса како што беше на пример минатава сезона кога имавме 3 просечни голмани и сите можеа да бранат по 20 минути/ полувреме...Така да поубаво повеќе да се форсира Џамбо кој ќе може многу да научи, некако многу ми е потценет дебелково, а на многу клучни утакмици отпиша јаки тимови, плус млад е и може многу да напредува (не само во килажата :))) ). Па веќе кога Штербик ќе биде бр. 1 без сомневање, подобро Милиќ да биде бр.2 и да учи од маестро Штербик, а Диви да биде во тимот за не дај боже, сепак, светот на младите останува :)

Последно уредено:
Логично е Џамбо да е 2 голман со оглед на тоа што е млад, а Диви е пред пензија, не ме чуди наредна сезона и да замине од кај нас. Извонредна сезона имаше, на битни утакмици поготово со Хамбург дома/гости спушти ролетна.

Штербик и Џамбо, може да ги замислам кога ќе седнат заедно на скара да прослават некоја победа :D

Штербик и Џамбо, може да ги замислам кога ќе седнат заедно на скара да прослават некоја победа :D
Каде бе бес Столе на скара:D.

Последно уредено:
Лико најави убава недела дека ни следува, а тек е понеделник што ли ќе се дешава наредниве денови. :vozbud::vozbud::D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom