Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
BpJNK7FIIAA6LdT.jpg:large

BpJNjSnIEAE1BLV.jpg:large

А верував дека ќе остане...не знам што да кажам...:(:(:place::place:

Чудно е што уште нема ништо официјално од страна на Челзи. Ама ај да почекаме...

Донев не мењај профил слики за да ме намамиш да ти кликнам лајк !

Лампард и Ешли чао а ?А и од Луиз се ослободивме а ? Ок бе. Кој е следен ? Ќе има следен ? Јас велам да. Малце ќе биде да се ослободиме само од Френк,Ешли,Луиз и Ето, ќе треба уште некој. :icon_mrgr::icon_mrgr:

Нејќам да ви речам "I told you so" ама.. "Ви реков", а и на крај на сезона без титула кога ќе останеме пак ќе ви речам. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1401733534][/DOUBLEPOST]
Чудно е што уште нема ништо официјално од страна на Челзи. Ама ај да почекаме...
Па или на 31ви Јуни, или...шо знам.

Ама после негова изјава, мора да има official statement и од клубот, не би требало да остават така.
А бе овие се забегани. Технички клубот се има ослободено од Ешли,Лампард и Ето од тој официјалниот ЕПЛ договор. Е сега они ќе направат едно пасусче дека некој фудбалер го напуштил клубот.
Арно ама неарниве му честитааат на Ето како наш фудбалер што ќе игра на СП.

А бе овие се забегани. Технички клубот се има ослободено од Ешли,Лампард и Ето од тој официјалниот ЕПЛ договор. Е сега они ќе направат едно пасусче дека некој фудбалер го напуштил клубот.
Арно ама неарниве му честитааат на Ето како наш фудбалер што ќе игра на СП.
Технички, за документот од ЕПЛ си пишува дека листата на фудбалери кои ќе си одат не е официјална затоа што сеуште може да потпишат нов договор и технички уште се наши играчи и Ешли и Лампард и Ето, бар до крајот на месецов.

BpEtnY4IUAAjbpg.jpg
[DOUBLEPOST=1401734347][/DOUBLEPOST]Jason Robinson's meteoric rise :vozbud::vozbud::vozbud:

Инаку во моментот кога сите очекуваат Челзи да твитне нешто официјално, ако отидете не Твитер профилот на Челзи ќе може да ја видите "O-фацата" на Ширле :vozbud:

tqi9jwj.png

Знам дека не е традиција кај нас, ама 8ва мора да се повлече од употреба. Не ме интересира, неможам да гледам некој друг да ја носи, тој број има голема вредност и привилегија. Не ми се верува. Таман ко мислев да седнам да учам, тотално се изнервирав. Знаев дека ќе дојде моментовк ога легендава ќе си замине, ама неможам да се помирам...:place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:
:place::place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom