petar_joker
OLD ROCKER
- Член од
- 5 септември 2007
- Мислења
- 1.249
- Поени од реакции
- 57
Само шо дознавам дека на 30 или 31 јули во клуб Наполеон (Охрид) ќе бидит Ален Исламовиќ. Иако не го сакам многу, сепак мислам дека вредит да се ојт.
Ако зборуваме за песните со Ален (не сите песни има некои кои се добри ) во право си ама за песните на Тифа и Бебек тогаш имаш грешно.Ги поштувам зш постоеле како бенд 10-15 год. а прават пари се до ден денешен.Eве некои од најголеми рок хитови не мислам за песните со ален кој ги знае секој шабанСрање.
да во право си. Ко почна Ален да пеј за Дугме малце се смена стилот ама пак песните беа добри не можиш да решиш не . Е сеа според мене не можиш да го споредиш со Бебек, пошо Бебек беше икона своевремено, ама Ален има гласовни способности у пичку матер, не е нормален чоекот.Добар избор на песни :helou:.
Епа и јас исто напоменав дека не го сакам многу баш заради тие причини. Во тие 4 години кога тој беше во Дугме, се расипа нивниот стил на музика. Голема е разликата кога од стиловите на Бебек и Ален, а нормално и во гласовните способности. Единствено, сакам да одам само поради тие неколку песни шо ќе ги пејт од времето кога пеел за Дугме или за Дивље Јагоре.
Штом го спомна Ван Гог,ами ЕКВ ?Моја листа:
1.Рибља Чорба
2.Бело Дугме
3.Ван Гог
не сме паднале на муабет . Инаку татко ми бил на концертот, било лудила, после паркот го чистеле 1 недела од шо имало ѓубре .I oti nikoj ne go spomna koncertot kod hajducke cesme