I know that feeling broа сум имал и една шо се смееше додека ја ебам.Имаше повеќе луфта од постојанската јама.
![]()
Сигурно ти се правдаше дека има голема карлица

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I know that feeling broа сум имал и една шо се смееше додека ја ебам.Имаше повеќе луфта од постојанската јама.
![]()
I know that feeling bro
Сигурно ти се правдаше дека има голема карлица![]()
Прашање до жените.
Што ви е побитно, должина или дебелина на половиот орган?
Што би рекле ние машинците Ел или Фи?Прашање до жените.
Што ви е побитно, должина или дебелина на половиот орган?
и по некоја голема случајност твојот е таковХммм... од муабет правен со една госпожа со која сме се сексале некогаш, а, богами, искусна беше и тоа доста, вика дека курот, ако веќе бира, сака да е дебел, закривен малце нагоре, со изразена поголема главичка, должина не е битна...
Исто така, истата госпожа тврди дека ако курот е прав, дури и со просечна должина, може да и предизвика болка, додека закривениот не, дури и анално примала голем, дебел, закривен и немала проблеми.
На дотичната госпожа, заради демонстрираното при сексот, и заради претходното искуство, безрезервно и верувам и ценам дека е во право![]()
Не... мојот е прав, јбг... затоа и двапати само се сексавмеи по некоја голема случајност твојот е таков
знаат жениве да ласкаат си ибале векот
E како деццццц срам да ви е....
Како па и јас само налетувам на теми за пениси....![]()
Несо слушај си ја интуицијата што ти кажува. Ајде изјасни се на темава.ццццц срам да ви е....
Како па и јас само налетувам на теми за пениси....![]()
A ти дефинирај идеална срединаНесо слушај си ја интуицијата што ти кажува. Ајде изјасни се на темава.![]()
Не сум добра јас со проценка на сантиметри. Ќе лупнам глупост ако кажам бројки.A ти дефинирај идеална средина![]()