- Член од
- 6 мај 2007
- Мислења
- 598
- Поени од реакции
- 605
О веруј тоа ти е побрзата варијанта отколку да нема избори и да чекаш владава на Орешарски да ти даде!!Ako cekame izbori da pominat pa nie da zememe pasos,tesko nas
О веруј тоа ти е побрзата варијанта отколку да нема избори и да чекаш владава на Орешарски да ти даде!!Ako cekame izbori da pominat pa nie da zememe pasos,tesko nas
Браво, дај му уште два пати по 200... и после и без дедо и без пари....Добро бре луѓе што толку исплашени дали ќе земете пасош? Ало бре со бугари си имате работа , најкоруптивната нација на светот. Со моќта на еврото ќе средите се ако ви е толку битно да земете пасош , јас веќе си најдов дедо за 200 евра , сеа уште 200 и ќе ми се потпише дека сум му внук.
Ќе се формира службена влада.. и тие нема да издаваат државјанства.. или може али со помал број. Иначе тешко дека ке се изгласа недоверба утре....Ме интересира дали некој има некаква информација или претпоставка како би се одвивала работата понатаму во случај да се изгласа недоверба на владата и се закажат предвремени избори. Дали во меѓувреме ќе продоложи работата како до сега или целосно ќе застане и ќе се чека нова влада?
Бугарски пасош ДА, затоа што сме посрани и до лајна до гуша.Зависи колку ти се сере.
Aj,ke bide nekoj den mirno na temavaНе знам колку мислења избришав. Сите бевте оф топик. Не доделив казнени пошто убаво сум расположена денес.
Но, доколку продолжите со офтопиците сите има да јадете казнени, а темава ќе биде затворена на неодредено време.
Последно предупредување!
А ти @iphone престани да провоцираш. Сфативме веќе сите што е твојот став по ова прашање и пошто немаш намера да земаш бугарски пасош, да не те видам веќе во темава. Отвори си тема за Швајцарија и таму пишувај си колку ви е најубаво таму.
Ви благодарам на вниманието!