B
Beck's
Гостин
Капарос ми е најзвер тренер во Примера
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие па се посраа со тие титули.. а тек да ги освојат сите 6 во една сезона ќе си свршат у фаца 100%. Ок ги разбирам не виделе европска титула откако навиваат за нивниот тим![]()

Овие па се посраа со тие титули.. а тек да ги освојат сите 6 во една сезона ќе си свршат у фаца 100%. Ок ги разбирам не виделе европска титула откако навиваат за нивниот тим![]()

Некој нема почнато да навива за Реал откако дојде Роналдо, за разлика од некои што почнаа да навиваат за Барса кога почна да игра Роналдињо, Меси и компанија... 2004та од прилика, ме мрзи да проверувам точно![]()
Хах да бе ниκој не почнал да навива тогаш за Ρеал! Κого се обидуваш да лажеш ти или себеси се лажеш!?
Сите κлубови имаат фанови κои почнуваат да навиваат за нив на одρеден пеρиод.
Κога виκаат деκа за неκои тоа е пρв пат да слават титула на Ρеал се вели за оние фанови κои почнале да навиваат за Ρеал пρед 10-11 години.
И јас за пρвата евρопсκа титула на Баρса сум почеκал 9 години!
Смешни ми се овие демеκ јаκи заебанти за Баρса навиваат од вρемето на Ρоналдињо, демеκ за Ρеал сите навиваат од 1956 година.

Еј море најдобар closing сме имале

Еј море најдобар closing сме имале![]()

http://youtu.be/nJGPhvt8wzY?t=29sPoubav zdravje, na domasen teren izgubivte titula
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk