Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
10402762_704870599577040_3827539158716412069_n.jpg

Овие па се посраа со тие титули.. а тек да ги освојат сите 6 во една сезона ќе си свршат у фаца 100%. Ок ги разбирам не виделе европска титула откако навиваат за нивниот тим :)

Овие па се посраа со тие титули.. а тек да ги освојат сите 6 во една сезона ќе си свршат у фаца 100%. Ок ги разбирам не виделе европска титула откако навиваат за нивниот тим :)

Ова е трета ЛШ што сум ја видел откако навивам за тимот, исто колку што си видел ти.

флеш њус:
Малага го шутнале Шустер :eek:
Унаи Емери го продолжил договорот. (y)
Барса само голмани ќе купува? :icon_lol:

Некој нема почнато да навива за Реал откако дојде Роналдо, за разлика од некои што почнаа да навиваат за Барса кога почна да игра Роналдињо, Меси и компанија... 2004та од прилика, ме мрзи да проверувам точно :)

Сеа почнуваме со муабетите кој од кога почнал да навива :D

Кога веќе тргнавме така, да ве потсетам дека според Фудбалскиот институт од с.Тумбарево, Барселона е најдобриот фудбалски клуб во последните 14 години, 6 месеци, 22 дена, 8 часа, 57 минути и 11 секунди.

Некој нема почнато да навива за Реал откако дојде Роналдо, за разлика од некои што почнаа да навиваат за Барса кога почна да игра Роналдињо, Меси и компанија... 2004та од прилика, ме мрзи да проверувам точно :)

Хах да бе ниκој не почнал да навива тогаш за Ρеал! Κого се обидуваш да лажеш ти или себеси се лажеш!?

Сите κлубови имаат фанови κои почнуваат да навиваат за нив на одρеден пеρиод.
Κога виκаат деκа за неκои тоа е пρв пат да слават титула на Ρеал се вели за оние фанови κои почнале да навиваат за Ρеал пρед 10-11 години.
И јас за пρвата евρопсκа титула на Баρса сум почеκал 9 години!

Смешни ми се овие демеκ јаκи заебанти за Баρса навиваат од вρемето на Ρоналдињо, демеκ за Ρеал сите навиваат од 1956 година.

Хах да бе ниκој не почнал да навива тогаш за Ρеал! Κого се обидуваш да лажеш ти или себеси се лажеш!?

Сите κлубови имаат фанови κои почнуваат да навиваат за нив на одρеден пеρиод.
Κога виκаат деκа за неκои тоа е пρв пат да слават титула на Ρеал се вели за оние фанови κои почнале да навиваат за Ρеал пρед 10-11 години.
И јас за пρвата евρопсκа титула на Баρса сум почеκал 9 години!

Смешни ми се овие демеκ јаκи заебанти за Баρса навиваат од вρемето на Ρоналдињо, демеκ за Ρеал сите навиваат од 1956 година.

Муабетов ми беше дека е глупа споредбата и постот, не мора да се палите како млади мајмуни. Тој беше периодот кога најмногу доби Барса и беше на врвот, затоа и сите се фаќаат за тие години, далеку од тоа дека сите навиваат од тогаш. Доста долг пост имавме, остајте не да се радуваме, не тресете зелени ала Филе „Немаат видено титула откако навиваат за нивниот клуб” :facepalm:

Ајт назад на темата.

Не е срамно да почнеш да навиваш за клуб кој во моментот е меѓу најдобрите (доколку имаш 8-9 години).
Глупо е да навиваш за тој што моментално зема титули а имаш 15-16 години. Познавам доста такви што почнаа да навиваат за Барса на тие години, и сега ќе дојде ред некој од таквите да ми оправа за титули...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom