Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
RAC1 say they are investigating what has happened with Marquinhos' statements. They will keep the listeners updated.
RAC1 explain there are 2 players named Marcos at BRA U21 and that hotel connected them to other Marcos. They apologize for misunderstanding.

Монти Пајтон + Бени Хил стана работава

Ете бе да се смиρите... :D

Bartomeu (president): "Alexis is not for sale. He's part of our plans for next season. Juventus haven't been in touch, should ask his agent"
Добро е.:D

Вчера како јавуваа шпанскиве весници го преселија човеков во Јувентус. Кој рејтинг си креваат со Барса страшна работа. Не верувам на ниту еден медиум освен на она што излегува од Радио Каталуња.

Еве кого си пратам ја за трансфер и вести за Барса.

https://twitter.com/GuillemBalague
Убедливо најдобар, човекот кој на напиша книгата за Пеп и кој прв објави дека си оди од Барса. Истиов пишуваше и за трансферот на Фабре во Барса.

https://twitter.com/andywest01 Енди има интересни анализи.

https://twitter.com/FutbolSergi Дечково пишува за шпанскиот фудбал. Од него дојде веста за болеста на Абидал.

Последно уредено:
Најголемата глупост ќе биде продажбата на Алвеш. Ќе го продадат, нема да купат нов десен бек и од догодина ќе го гледаме Монтоја во прва постава... :facepalm:
За џабе се радувавме дека ќе има ремонт добар во тимов.Со вакви продажби ништо не правиме.

Значи не си правите филмови дека ќе купат 2 штопери од по 30/35 милиони. Еден ќе купат и другиот од второкласен тим колку да кажат еве 2 стопери земавме.

u4uru7et.jpg

Upravava laze beter od politicar u predizborna kampanja,more Dzim Keri u Lazgo,lazgo gomna da jade :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако им извадат толку на овие 5, јас дома на тераса биста од цела управа ќе ставам...

Да им го начука магаре или црнец на цела управа и на пола новинари.
Добро бе, до кога ќе читаме нови приказни СЕКОЈ ЕБАН ДЕН?!?! Дај одлучете се што приказни ќе терате ова лето.
Еден ден ќе го купуваме Маркињос, нареден ден Бенатија, трет ден Лапорте, четврт ден ниеден нема да купуваме, петтиот ден сите ќе ги купиме, на шестиот Љоренте, на седмиот Коке, шестиот ќе си одат Дани и Алексис, седмиот нема да си одат, осмиот не се знае шо, деветтиот Шиков ќе го купуваме, десеттиот сме пред трансфер со Славковски, единаесеттиот ќе го купуваме Бенатија, дванаесеттиот ќе одиме во ЕУ, тринаесеттиот СДСМ, четиринаесеттиот ВМРО, петнаесеттиот Маркињос кажал дека сонува да игра во Барса, шеснаесеттиот Маркињос уствари не сонувал, ..............................

Добро бе, до кога ќе читаме нови приказни СЕКОЈ ЕБАН ДЕН?!?! Дај одлучете се што приказни ќе терате ова лето.
Еден ден ќе го купуваме Маркињос, нареден ден Бенатија, трет ден Лапорте, четврт ден ниеден нема да купуваме, петтиот ден сите ќе ги купиме, на шестиот Љоренте, на седмиот Коке, шестиот ќе си одат Дани и Алексис, седмиот нема да си одат, осмиот не се знае шо, деветтиот Шиков ќе го купуваме, десеттиот сме пред трансфер со Славковски, единаесеттиот ќе го купуваме Бенатија, дванаесеттиот ќе одиме во ЕУ, тринаесеттиот СДСМ, четиринаесеттиот ВМРО, петнаесеттиот Маркињос кажал дека сонува да игра во Барса, шеснаесеттиот Маркињос уствари не сонувал, ..............................

Седумнаесетиот Маρκињос не бил тој Маρκињос, туκу дρуг Маρκињос :pos:

Не ми се верува еј кај погрешен Маркињос се јавиле...ај шо се глупи шо се јавиле, ама па и тој ретардата муабет си терал, интервју му правеле дали би играл за Барса и си одговарал он:pos::pos::pos:
А ја мислев нашиве новинари се изгубени во времето и просторот...

Абе во денешно време недај боже Маркињос да се викаш, одма ти звонат RAC1 и те прашуваат дали сакаш да играш во Барса. И ти со цел памет си правиш филм, демек: 'тоа е мој сон, отсекогаш сум го сакал тоа, сакам да играм во Барса'. И утре се наоѓа твојата изјава на насловна, а слика од некој Бразилец кој игра во ПСЖ.

Не ми се верува еј кај погрешен Маркињос се јавиле...ај шо се глупи шо се јавиле, ама па и тој ретардата муабет си терал, интервју му правеле дали би играл за Барса и си одговарал он:pos::pos::pos:
А ја мислев нашиве новинари се изгубени во времето и просторот...
Не ме јеби, сериозно е ова? :D
Ја следам темава, чат-пат ве читам, али мислев дека овие сликиве од профилот barcastuff се измишљотини. :)
Иначе и вие сте ментални што верувате на се што ќе прочитате, чекајте, после СП мислам дека ќе пазарувате.

Не ме јеби, сериозно е ова? :D
Ја следам темава, чат-пат ве читам, али мислев дека овие сликиве од профилот barcastuff се измишљотини. :)
Иначе и вие сте ментални што верувате на се што ќе прочитате, чекајте, после СП мислам дека ќе пазарувате.
Не бе океј си се barcastuff си ги пренесуваат информациите само, овие од RAC1 ова го направиле, barcastuff само пренесуваат.
И да реално ни јас не верувам дека пред СП ќе има некој трансфер, ќе се чека да им рипне цената за уште некој милион на играчиве после Светско, така да јули и август ќе биде весело со трансфери од сите страни...

Не бе океј си се barcastuff си ги пренесуваат информациите само, овие од RAC1 ова го направиле, barcastuff само пренесуваат.
И да реално ни јас не верувам дека пред СП ќе има некој трансфер, ќе се чека да им рипне цената за уште некој милион на играчиве после Светско, така да јули и август ќе биде весело со трансфери од сите страни...
Аааа така, така. :D
За вас ќе биде, ние тешко нешто многу активни да бидеме летово. Зависи од тоа кој ќе замине, тоа и ќе се купува.
Само напаѓач да се испазарува, зашто реално, само тоа и ни треба. :)

Не знам што те чуди секоја ебана година е вака. За секој можен играч има шпекулации дека се поврзува со Барса и на крај пак остануваме со Маскерано како прв штопер :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom