Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Никако не научивте , изгледа треба да ве потсетам. Компирот за садење употребете си го.:D
Барселона освои Супер Куп на Шпанија.

Лани кога Реал освои чинам дека не важеа истите стандарди (дека тој куп се брои за тековната сезона) :noze:

Лани кога Реал освои чинам дека не важеа истите стандарди (дека тој куп се брои за тековната сезона) :noze:

Ајде најди пост кој ви го оспори тој трофеј , ова безвезе тролање ми изгледа . Кој ви го оспори тој трофеј и ви викаше zero tituli барам доказ. :)[DOUBLEPOST=1401197019][/DOUBLEPOST]Единствени со zero tituli бевте вие во сезона 2009/10.
Во изминатите сезони имате :
2010/2011- Копа дел Реј
2011/2012- Ла Лига
2012-2013- Супер Куп на Шпанија
2013-2014 - ЛШ и Копа дел Реј

Последно уредено од модератор:
Ајде најди пост кој ви го оспори тој трофеј , ова безвезе тролање ми изгледа . Кој ви го оспори тој трофеј и ви викаше zero tituli барам доказ. :)[DOUBLEPOST=1401197019][/DOUBLEPOST]Единствени со zero tituli бевте вие во сезона 2009/2010 и 2009/2010.

2009/10 сезоната два пати ја играле овие од Реал Мадрид?:icon_lol:

Е дај да не барамо сега по коментари, милион ги имаше овде како Реал ништо не освоил.

Серхио Гонзалез нов тренер на Еспањол.
Лаудруп пред потпис со Гранада.
Тиаго ќе се врати во Челзи :eek:
Диего во Фенер. :facepalm:

Последно уредено:
Ајде најди пост кој ви го оспори тој трофеј , ова безвезе тролање ми изгледа . Кој ви го оспори тој трофеј и ви викаше zero tituli барам доказ. :)еј

Ме мрзи да барам ама сигурен сум дека имаше такви постови у вашиот фан клуб или општата тема, не е безвезе тролање, зашто би било.

Ме мрзи да барам ама сигурен сум дека имаше такви постови у вашиот фан клуб или општата тема, не е безвезе тролање, зашто би било.

Нема воопшто таков пост , затоа сум сигурен , само безвезе испадна тролањето .

Серхио Гонзалез нов тренер на Еспањол.
Лаудруп пред потпис со Гранада.
Тиаго ќе се врати во Челзи :eek:
Диего во Фенер. :facepalm:
Ако зборуваш за Диего од Атлетико , нејќе типот да седи на клупа, логично е да си оди...

не ми е јасно зошто го отпуштија Капарос, со оние играчи да не сакаат за титула да се борат
Главен приоритет му е да се во Европа.:icon_lol: Стварно незнам што бараат повеќе...:unsure:

ја мислам дека имаше едногодишен договор со Леванте и некаков пред договор за да продужи уште некоја сезона ама пропадна тоа т.е. не успеале да се договорат.
Е сеа, Гранада викаа дека ќе донесат тренер што игра атрактивен фудбал (Лаудруп, Роберто Карлос, Пако Хемес) и на крај ќе завршат со најдефанзивниот тренер во Примера = Капарос :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom