Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ги изгледав епизодиве сите , браво ХБО ,никад не разочаруваш.
Кастот е :cuc: , сите се одлични. Kога искача финалето?

На 1-ви јуни. (таман заедно со ГОТ). :icon_lol:

Инаку, би требало да има и втора сезона серијава. :)

Na telma ne gi davaa site epizodi,od alarn za kobra 11 uste si teraqt novi epizodi. Staena mi e na episode calendar i gledam koa izleguvaat novi epizodi, mislam tera 23 sezona, ali ne sum 100% siguren, na telma ne davaa ni do 15 ta sezona

Дада гледаше ја како не и пред 1-2 год даваа нови епизоди ама деа не дават веке а ууште епизоди има не е завршена

Sent from my ST21i using Tapatalk
Според имдб на Телма ги имало до 25-26 сезона , тогаш само што дојде новиот партнер и по тоа запамтив.

Ја имаш Воss во HD на kick ass. Ептен висок квалитет нудеше без веза ја прекинаа после 2 сезони. Ја препорачувам за оние што не ја гледале а сакаат политички драми.

Знам дека има посебна тема, ама некако слаба е посетеноста таму, па тука сакам да кажам нешто:

Гледајте ја Hannibal. Некогаш можеби да е многу спора, ама истрпете. Финалето на втората сезона е една од најдобрите епизоди што ги имам гледано на телевизија. Ozymandians, Form and Void, и сега Mizumono - светото тројство во светот на сериите.*

* - во последната година

Многу јако финале, ама си има маани серијата

Финалето многу јако ,али стварно требаше да заврши серијата оваа сезона , сеа што ќе се прави во трета сезона ? Бркотници,нати го дај ми го.

Финалето многу јако ,али стварно требаше да заврши серијата оваа сезона , сеа што ќе се прави во трета сезона ? Бркотници,нати го дај ми го.
Ќе продолжи се до настаните на Red Dragon. А ако успеат да стигнат до четврта сезона, ќе почнат да ги обработуваат и книгите. Не знам оти толку не ви се допаѓа серијава. Го критикувавте крајот на Декстер оти едноставно избега и замина да сечи дрва, без цајкани, без бркање, без ништо. А сега па не чинела оти ќе имало бркотници.

Мене супер ми беше затоа што само вака можеше да се стави крај на целината. Веќе на сите им стана јасно кој е Ханибал и се исцрпи приказната. Од 3та сезона ќе биде во буквална смисла реченицата All New Hannibal :)

Ќе продолжи се до настаните на Red Dragon. А ако успеат да стигнат до четврта сезона, ќе почнат да ги обработуваат и книгите. Не знам оти толку не ви се допаѓа серијава. Го критикувавте крајот на Декстер оти едноставно избега и замина да сечи дрва, без цајкани, без бркање, без ништо. А сега па не чинела оти ќе имало бркотници.
Не викам дека нема да чини , туку дека требаше да се стави крај на серијата сега ,пошо сите знаеме како тече приказната понатаму.
Да ќе ја гледам и уживам но нема да е тоа тоа.
Мене супер ми беше затоа што само вака можеше да се стави крај на целината. Веќе на сите им стана јасно кој е Ханибал и се исцрпи приказната. Од 3та сезона ќе биде во буквална смисла реченицата All New Hannibal :)
Да тоа во право си , би било убаво да го видиме целиот процес ‘‘на работа‘‘ на Ханибал , и нормално приказната со Џулијен:love:.

Матс & Хју :cuc::cuc::cuc: која глума ,браво.

Аларм за кобра 11 го дават на Ирис ТВ сеа има епизода ама многу дтари се овиа епизоди

Sent from my ST21i using Tapatalk

Ај некоја добра комедија али добра да е онака заразна да сакаш да гледаш уште,дајте повеќе како предлози

Ај некоја добра комедија али добра да е онака заразна да сакаш да гледаш уште,дајте повеќе како предлози

The Wrong Mans poglednija, 6epizodi ima izlezeno.

Drugi, francuskata Allo Allo, two and half men do 7-8 sezona

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom