Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
Од тоа што беше у Работнички, сега е многу напреднат Мицевски, а мислам дека игра редовно у ОФК. Имаше и еден екстра гол даденоТочно е дека Спировски изигра само 3 утакимици па се повреди и се врати во последното есенско коло и после му заврши позајмицата и си отиде. Сепак на тие утакмици што играше изигра доста добро,додека Мицевски најчесто влегуваше од клупата за резерви и не ми остави некој впечаток. Сепак од кога отиде во Тетекс не го следев ама сепак слушав позитивни коментари за неговата игра. . Е сега оваа сезона немам многу информации како изиграл во Офк Београд можеби напреднал во својата игра.
Можеби играта со Португалија не е мерило бидејки реално цел среден ред беа катастрофа. Дај боже да било тоа само лош ден и понатаму да прикажува добри партии..
Инаку што се однесува до составот на репрезентацијата по повредите и откажувањата на Мојсов и Шиков мораше да се земе уште еден штопер,бидејки како што знам Ристевски е бек и ке игра на неприродна позиција за него. Исто и во средниот ред нема последен играч за врска. Како и да е јас му посакувам среќа на Ѓуровски иако не сум оптимист и не очекувам ништо посебно ни во следните квалификации.

Кирче може и штопер да игра, за младата репрезентација има играно тоа