Македонска ракометна суперлига

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе влезат во завршната фаза од првенството?

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
и плус со прв состав играа металург , а зомимак со резерви

Металург е ШАМПИОН !!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Што се криеше цела сезона под маската неутралец? :D
Немој само да избегаш идни години, да се криеш под дрво и камен како другарчињата твои :D
Честито титула, нормално задња да ви биде :icon_mrgr:

Што се криеше цела сезона под маската неутралец? :D
Немој само да избегаш идни години, да се криеш под дрво и камен како другарчињата твои :D
Честито титула, нормално задња да ви биде :icon_mrgr:

Јас си навивам за сите македонски екипи кога играат во Европа. :D
А сега за домашна титула навивам за тие што не ги сакаат повеќето на форумов . :icon_mrgr:

Фала на честитката . :)

Абе ќе те видевме дали ќе навиваше, ако не освоеше Металург :icon_mrgr: Ја доби веќе етикетата на определен навивач, мисли му ја во иднина :icon_lol:

Абе ќе те видевме дали ќе навиваше, ако не освоеше Металург :icon_mrgr: Ја доби веќе етикетата на определен навивач, мисли му ја во иднина :icon_lol:
Зарем се сомневаше дека е неопределен? После Цитро, најголем фан на Металург е, како и ВидиФотос што глуми неутрален.... Како бе може да постои неутралност во спорт, или гледам и навивам или ич не гледам бе.

Зарем се сомневаше дека е неопределен? После Цитро, најголем фан на Металург е, како и ВидиФотос што глуми неутрален.... Како бе може да постои неутралност во спорт, или гледам и навивам или ич не гледам бе.
Прашај го тој шо си го цитирал за мене.:icon_mrgr:

иам нова верзија на тапаталк на теелфонов и прееска наместо да ја отворам рк Вардар на прво непрочитано ме однесе негде кај пучот со картите за Фленс. Кога ќе имаш време види што плаво бел свет зеле карти, се изненадив :D

Прашај го тој шо си го цитирал за мене.:icon_mrgr:
Остај го него, он и за Кларк Кент мислеше дека е неутрален, наивен е :)[DOUBLEPOST=1401051193][/DOUBLEPOST]
иам нова верзија на тапаталк на теелфонов и прееска наместо да ја отворам рк Вардар на прво непрочитано ме однесе негде кај пучот со картите за Фленс. Кога ќе имаш време види што плаво бел свет зеле карти, се изненадив :D
Дај линк, вака ќе веслам наназад :)

И јас тоа помислив, тогаш плачеа за карти за на Вардар , сега си честитаат титула:vozbud::facepalm:

@beneamata Види Фотос е црвено-црн, глуми само лудило тука :icon_mrgr:

Бев денеска на натпреварот, и видов неколку срами сцени. Прво, значи ко ништо можеш да внесиш пиштол или нож ко на заебанција. Имаше една случка (седев во второ полувреме одма до клупата на Металург), обезбедувањето седи со лицето завртено накај публиката и посматра некој да не направи некој инцидент. Тогаш, доаѓа еден човек, поминува покрај обезбедувањето како да не постои, и му се изнарече нешто над Червар (кој патем беше наведнат земаше вода), и си замина, Срамота е ова, организација никаква. Пцуење во моментот кога се поздравува новиот шампион, па кој сака нека е, мора да се поздрави барем со еден аплауз. Се дури не се средат овие работи никогаш нема да не биде.

Back
На врв Bottom