- Член од
- 9 март 2013
- Мислења
- 756
- Поени од реакции
- 379
6 минути заработија поради приговор, 4 топки му паднаа од раце .Далеку од тоа дека се неискусни , толку им е силата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
6 минути заработија поради приговор, 4 топки му паднаа од раце .Далеку од тоа дека се неискусни , толку им е силата.
Teпаше Металург 5-6 разлика.колку заврши?
6 минути заработија поради приговор, 4 топки му паднаа од раце .

Што се криеше цела сезона под маската неутралец?Металург е ШАМПИОН !!!![]()

Што се криеше цела сезона под маската неутралец?
Немој само да избегаш идни години, да се криеш под дрво и камен како другарчињата твои
Честито титула, нормално задња да ви биде![]()

Зарем се сомневаше дека е неопределен? После Цитро, најголем фан на Металург е, како и ВидиФотос што глуми неутрален.... Како бе може да постои неутралност во спорт, или гледам и навивам или ич не гледам бе.Абе ќе те видевме дали ќе навиваше, ако не освоеше МеталургЈа доби веќе етикетата на определен навивач, мисли му ја во иднина
![]()
Прашај го тој шо си го цитирал за мене.Зарем се сомневаше дека е неопределен? После Цитро, најголем фан на Металург е, како и ВидиФотос што глуми неутрален.... Како бе може да постои неутралност во спорт, или гледам и навивам или ич не гледам бе.
иам нова верзија на тапаталк на теелфонов и прееска наместо да ја отворам рк Вардар на прво непрочитано ме однесе негде кај пучот со картите за Фленс. Кога ќе имаш време види што плаво бел свет зеле карти, се изненадивЗарем се сомневаше дека е неопределен? После Цитро, најголем фан на Металург е, како и ВидиФотос што глуми неутрален.... Како бе може да постои неутралност во спорт, или гледам и навивам или ич не гледам бе.

Остај го него, он и за Кларк Кент мислеше дека е неутрален, наивен еПрашај го тој шо си го цитирал за мене.![]()
[DOUBLEPOST=1401051193][/DOUBLEPOST]
Дај линк, вака ќе веслам наназадиам нова верзија на тапаталк на теелфонов и прееска наместо да ја отворам рк Вардар на прво непрочитано ме однесе негде кај пучот со картите за Фленс. Кога ќе имаш време види што плаво бел свет зеле карти, се изненадив![]()

И јас тоа помислив, тогаш плачеа за карти за на Вардар , сега си честитаат титулаиам нова верзија на тапаталк на теелфонов и прееска наместо да ја отворам рк Вардар на прво непрочитано ме однесе негде кај пучот со картите за Фленс. Кога ќе имаш време види што плаво бел свет зеле карти, се изненадив![]()