Насилства во Македонија

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Да да, моментално сте полни со љубов кон нас. :D

Puno, на глупостиве што ги трескаш не можам а да не им реплицирам со сарказам и иронија.
Забравија куде живи подсеќам га али снема га...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Член од
13 февруари 2012
Мислења
90
Поени од реакции
26
Во Битола има протест, недела колку што слушнав.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Во право си ама и некупување е опција. Имам другар што има продавница, му дошле добавувачи шконтури, овој ги одбил, престанал да соработува со нив.

Сигурно ти е инфово за Сентаро? :)
100% сигурно за Сенатор.

Е сега кажи ми што е подобро:
-воопшто да не ги глеаш во твоја населба како развиваат бизнис или
-да ги гледаш во твоја населба како им доаѓа секој ебан албанец и им купува по пола продавница секој трет ден

Јас сум за првото,отсекогаш :)

Иначе,ни донерот не беше отворен денес,иако имаше ставено нови прозорци ( :pos: ),а кај Лепи немаше живо пиле.Изгледа решил да си оди од тука,а искрено баш беше океј тој човек,нит се замараше со политика,нит го интересираше политика.
Пред да ме цитираат шип тарите на форумов за овој де,да напоменам дека тој е староседелец тука.години и години пред вие да дојдете од Косово.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.628
Поени од реакции
5.277
Комај ваљда ке сватиш..
А ту куде тачно седиш?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Зош ти интересира? Ќе частиш кафе?[DOUBLEPOST=1400880385][/DOUBLEPOST]
100% сигурно за Сенатор.

-да ги гледаш во твоја населба како им доаѓа секој ебан албанец и им купува по пола продавница секој трет ден

Иначе,ни донерот не беше отворен денес,иако имаше ставено нови прозорци ( :pos: ),а кај Лепи немаше живо пиле.Изгледа решил да си оди од тука,а искрено баш беше океј тој човек,нит се замараше со политика,нит го интересираше политика.
Пред да ме цитираат шип тарите на форумов за овој де,да напоменам дека тој е староседелец тука.години и години пред вие да дојдете од Косово.
Џабе, крвта му е шипска. И Нора Шаќири сиротата се обидуваше со се срце да се вклопи во вашето општество, но џабе, не може крв да смени.[DOUBLEPOST=1400880695][/DOUBLEPOST]
Да да, моментално сте полни со љубов кон нас. :D

Puno, на глупостиве што ги трескаш не можам а да не им реплицирам со сарказам и иронија.
Признавам, и албанците не се полни со љубов кон вас, и ние ги имаме предрасудите, не сме толку подобри во тоа поле, но сме подобри, навистина имам такво мислење, можеби грешам.

Сум читал и форуми од Косово, и од Албанија, верувај дека таканаречените амеби, безрбетници се мнозинство во скоро секој албански форум. И од секојдневието може многу лесно да се заклучи дека овдешните албанци не ги сакаат и не им веруваат на институциите.

Последно уредено:

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ве читам сите ,искрено бајрам си правите во паметот,од супермодераторите до членовите , Бог да чува и да ви се крсти , што глупости сте изнапишале од заговори,па до порталиве на либертас итн кои до вчера повикуваа Игор Џамбазов да умре и го поставувате како сериозни докази дека вчера е претепан некој,па уште да се истребувале Албанците поради еден лигуш Боже мили не знаат што прават :facepalm: па ајде кај сте сите вие моралисти да ја осудите онаа кумановката која си го уби самото дете или пак да ми делите морални лекции што е правда , не е можно , еј алтер егоисти сте сите :facepalm:
Затоа ќе си лежи во затвор
Каде е тука државата која за едни мајка за други маќеа бидејќи и нејзиниот сопруг бил криминалец ама Македонец и бил зад решетки.

Кога кажуваш нешто кажи го до крај.

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
100% сигурно за Сенатор.

Кој го викате лепи оној карши Жито?

Последно уредено:
Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Зош ти интересира? Ќе частиш кафе?[DOUBLEPOST=1400880385][/DOUBLEPOST]

ти да не сакаш и да ти предлагам прашују те од кој дел си можда си од диво насеље моја стара мала место куде што Македонци не идев више...

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Фатени се двајца разбојници од Грчец кои во текот на минатата и оваа година краделе автомобили, џипови и мотори.
Црна Хроника | 10 мај 2013 http://kajgana.com/fateni-dvajca-razbojnici-koi-kradele-avtomobili-i-motori[DOUBLEPOST=1400889979][/DOUBLEPOST] фффе.jpg 20+ требаше да се најави протестот. тоа денес може да се направи. триесетина души со пароли пред влада, можи `некој ќе спомни нешто во вестите :mad:

Последно уредено:
Член од
8 јуни 2013
Мислења
299
Поени од реакции
198
Населбата Ѓорче Петров неколку дена беше воена зона по убиството на 18-годишниот Ангел Петковски. Несреќниот матурант настрада откако со нож беше прободен во срце. Претходно, Насер Ештрефи (25) од Грчец се обидел да украде велосипед од дворот на Петковски. Бил забележан, Ангел и татко му тргнале да го фатат арамијата, го бркале со автомобил, потоа момчето се стрчало кон крадецот на мостот од реката Вардар кај Европската очна болница. Ештрефи го прободел со нож и побегнал. Набргу беше фатен. Матурантот почина пред очите на татко му. Две вечери едноподруго се организираа протести во населбата, при што страдаа објектите што се во сопственост на Албанци. Беа приведени 35 лица. Жителите на Ѓорче Петров се жалат дека не се чувствуваат безбедно, бидејќи полицијата не си ја извршува добро својата задача. За МВР - случајот е расчистен.
http://www.utrinski.mk/?ItemID=9BB5325DA4B61B4087D633FC62327359

Сега испадна дека убиецот има 25 години :confused:

Член од
14 април 2008
Мислења
1.257
Поени од реакции
914
Во акцијата „Мрежа“ запленети девет килограми марихуана
http://www.novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=35001

Оваа вест е 100% фабрикувана. Не е првпат само да се заташка дека нешто работат и да се смири незадоволството. Исто после протестите против Талат Џафери веднаш другиот ден ги најдоа избеганите монструми во Косово и требаше да ги доведат во Македонија за неколку дена, а поминаа веќе 15 месеци.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.038
Поени од реакции
11.670
Тоа е тоа скапана влада..За пари се продадовме..Само Стојанче Ангелов го ценам од нашиве "политичари",јебо им ја матер
Не сакам да навлегуваме во сосема лева тема, политика е ова, ама само нешто за Стојанче. Почитувам и благодарен сум се' што сторил за оваа држава во таа 2001 па и останатите години додека бил во служба. Знам дека останал без едно белодробно крило ако не се лажам и што уште не. Но, мое мислење е дека не му требаше влегување во политика. Се претопува во останатите партии, де со едните, де со другите (иако не официјално, но мое мислење е дека одработуваше за нив во последниве година дена отприлика). Инаку, колку е срамно како гледаш луѓе во униформи кои салутираат на споменик подигнат во чест на луѓе кои десетина години претходно убивале војници во исти тие униформи.

Kajgana Shop

На врв Bottom