Сликички од фудбалери

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
не се секирајте, нема во албумот такви чуда, го иам разгледеано. иначе само за европско ставаат спарки, сеа за светско нема токку место.

пс. се изнервирав коа видов дека само еден голман има
Каде го разгледа...можеме и ние??

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
И ја се чувствувам малце преголем за собирање сликички, ама со задоволство ќе го симнам албумот :pos:

Еве нешто од албумот за Еуро 92' :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552

Ете како ќе изгледа. :pipi:
Edit: Прочитајте ги коментарите под вториот клип. И кој има user нека го праша тој TheOliversWorld коа искача у Македонија. ;)

schwarze22 in Germany open the connection the 10. april 2010

rafa19hon amazing album! i've been waiting for it since the year's beginning. i hope it's been included the most players that will be available to play in 2010 South Africa World Cup.

TheOliversWorld UK Release between 6 and 16 april 2010

TheOliversWorld The same as in the Netherlands, between 16 and 26 april.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Ете како ќе изгледа. :pipi:
Edit: Прочитајте ги коментарите под вториот клип. И кој има user нека го праша тој TheOliversWorld коа искача у Македонија. ;)
оваа недела што иде треба да излезе, зош на рекламата на А1 викаат после велигденските празници.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Еииии... паметам бев прво одделение коа ми го купија албумот од СП 1998, кои радости беа. Тој албум и ми остана омилен. Од тогаш ги имам сите наваму... ЕП 2000, 2004, 2008... СП 2002, 2006... а имам и два од ЛШ едниот сезона 1999-2000, другиот 2004-05.

Имам и еден историски од Еуро ’84, го најдов во старите работи во подрум, којзнае чив е. :pos:

А може нема да собирам како порано, но ќе го купам барем албумот за СП 2010.

Член од
6 април 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Одвај чекам да го соберам и овој албум :)

Знам дека сите пари ке ми идат на сликички, али вреди. Ке пробам на slikicki.com слушнав дека таму сите се мунувале. Ако знаете некоја друга таква страна пишете ве молам :salut:

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
ако мислиш на менување сликички од постари албуми, тогаш ти го препорачувам Сплеткомат. пред да се зачленам на www.spletkomat.com не ми беа наполнети неколку постари албуми, па таму најдов многу што ми фалеа бидејќи сајтот е словенечки и има собирачи од цел Балкан и пошироко. така да кој сака да се менува може ќе најде нешто таму. нормално, менувањето оди по пошта.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Дури сега ја видов темава. Очекував дека ќе има слики од фудбалери кои играле на претходните големи натпреварувања:)

И јас се чувствувам малку постар за собирање сликички:), меѓутоа како помал собирав, само за жал никогаш не успеав да исполнам цел албум. Сепак доколку би налетал на нет веројатно би ги симнал. Последни сликички кои јас ги собирав беа од СП 2002 во Јужна Кореја и Јапонија.

Член од
7 април 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Сликички

Еј Марко и јас го имам тој проблем и стално фрлам пари за сликички, али и јас го знам сајт slikicki.com и мене ми помага да заштедам некој денар :wink: Фала и на Harry Potter за другиов сајт.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Bojan Jovanoski
07.04.10, 11:06
vo petok. jas go imam od srbija, mi go donesoa od tamu

Pavle Simovski
06.04.10, 23:45
koga izleguva albumov vo mkd?

Превземено од slikicki.com. :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
A на ЕП 2004 Бугарине три тима ги собрав :pos2:
Ехаа секоја втора сликичка Бугар беше чинам исто и Холанѓанците.Ако не на европското ондак гарант беше во Германија 2006.
Иначе кои радости беа во 2002 кога Ирец ќе ти се паднеше.Тууу.
Оваа година може Јанко пак да организира пак мењање сликички на плоштад.Тогаш колкави купчиња имаа.Јас со 10 дупликати отидов со 18 сликички се вратив т.е. толку и ми фалеа.
Ептен сакам да го собирам али сите велат за мали деца па за тоа никој не го собира.Порано бајаги се собираа овие албуми.
Иначе остај за тимовите што беа по 4 делови на Европсково сеа последно на крај имаше и најдобри одбранбени,напаѓачи...плус сите освојувачки репрезентации.

Член од
27 август 2008
Мислења
299
Поени од реакции
49
албумот за светско на панини стигнал во македонија денес. јас го купив од продавницата за странски списанија во близина на соборен храм. сигурно го има и по тобако. ајде сега занимација...

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
албумот за светско на панини стигнал во македонија денес. јас го купив од продавницата за странски списанија во близина на соборен храм. сигурно го има и по тобако. ајде сега занимација...
100% или да не шпартам до tobacco?

Член од
27 август 2008
Мислења
299
Поени од реакции
49
100% или да не шпартам до tobacco?
па друже ако не ти се шпарта до тобако, јави им се по телефон, да не ти биде бадијала одењето... јас го земав од центар. а времево баш е финичко за шпартање :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom