Nokia Lumia Windows Phone 8 телефони (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Од кога апдејтирав на 8.1 знае често да ми се случи кога ќе уклучам дата на вип,фејсбук може да отворам и си работи а кога ќе укллучам интернет екслорер не сака ни една страница да ми отвори..:unsure: Во што да е проблемот?

Од кога апдејтирав на 8.1 знае често да ми се случи кога ќе уклучам дата на вип,фејсбук може да отворам и си работи а кога ќе укллучам интернет екслорер не сака ни една страница да ми отвори..:unsure: Во што да е проблемот?
Истиот проблем и кај мене .. а исто така не сака и на скајп контактите да ми ги отвори :s

Истиот проблем и кај мене .. а исто така не сака и на скајп контактите да ми ги отвори :s
Со интернетот од ВИП можам само ФБ да отворам и толку :icon_lol:.На почетокот кога апдејтирав отвараше страни,сеа не.Незнам што е работата стварно..

И јас го имав истиот проблем неколку дена и тоа само на одредени локации и по тие неколку дена се поправи сам. Мислам дека има некоја мака со 3г конекција на одредени локации. Пробајте со префрлање на 2г мрежа па пак назад на 3г.

Сами редите подесувања во access point?

Сами редите подесувања во access point?
Како сами?Одам во access point и има VIP MKD active.Толку.[DOUBLEPOST=1399833471][/DOUBLEPOST]До Internet Explorer e работата,си спуштив UC Browser,супер си работи.

Последно уредено од модератор:
:icon_lol:

JcHW494.jpg

Дечки прашањево е за сите корисници на Лумиа 820, особено тие што ја купиле од Т-Мобајл доколку има такви...сакам да ја земам Нокиата, но повеќе вработени од Т-Мобајл дадоа сличен одговор кога прашав дали ја имаат на залиха...дека била дефектна, дека имала проблеми со мрежата, дека по кратко време на користење ја враќаат и ја менуваат...никако не ја препорачуваат.
Па корисници на 820-ка, чекам одговори и лични искуства како сте вие задоволни од телефонот, и дали по салониве лупаат глупости или се во право?

Поздрав!
:)
Јас бев многу загреан за 820, пред 2 месеца бев за Скопје ми кажаа дека го нема никаде во Македонија, од моделите на лумиа го имаше само 520.

Дали работи шерингот од телефонот или дали т мобајл дозволува шеринг прашуваш?

Од други телефони имам шерувано мобилен интернет од т мобајл, работи без мака.

Од лумиа 520 имам шерувано мобилен интернет од вип и работи без мака.

По таа логика, шерување интернет од лумиа 625 би требало да функционира.

Чао пријато :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Проблемот е во тоа што кога го пуштам се покажува ок но кога пробувам да се уклучам со друг уред на тој интернет неможам ми дава и на нокиата дека има еден вклучен но од другиот уред се ми покажува дека се имам вклучено но неможам да уклучам ниедна страна се мислам дали е до моб па да одам во т мобиле да им го однесам оти ми е под гаранција???

Lugje dali mozhe da se smeni lokacijata na facebook ( messenger ) primer jas sum vo sk a koga pishuvam pkreu messengerot da stignuva na drugata strana onoj grad sho sum go vnesol ?? ?

Кога завршувам разговор и сакам да скролам на менито замрзнато е. Мора да го заклучам и повторно да го отклучам, па ми доаѓа лоадинг пола секунда и потоа се оправа. Прави кај некој друг така?

Lumia 925 на 8.1.

Има доста стини багови во 8.1, кој знаат да нервираат. За 1 месец до 2 максимум би требало да го имаме сите финалниот 8.1 така да трпение.[DOUBLEPOST=1400662052][/DOUBLEPOST]
Се вратив на Lumia 1020 :)

Кажете ми, имаше финта да наместиш на Power button да прекинуваш повик?

Те чекаме во ТУКА, како се покажува 1020-ката смета камерата од позади или не смета воопшто?

Мислење за Lumia 625? У план сум да го купам, па ако знае некој нешто повеќе за телефонот или пак го користел, колку е брз и тие работи. Благодарам однапред.

Мислење за Lumia 625? У план сум да го купам, па ако знае некој нешто повеќе за телефонот или пак го користел, колку е брз и тие работи. Благодарам однапред.
Кажи што те интересира јас го имам месец и пол,препрезадоволен од него и од Windows Phone.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom