Nokia Lumia Windows Phone 8 телефони (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Да, 1 долар.[DOUBLEPOST=1399131225][/DOUBLEPOST]

хммм, дури нема ништо направете еден фактори ресет на телефонот.

Дај линк ако сакаш од 1 долар? :)

Дај линк ако сакаш од 1 долар? :)

Пробај вака мислам ќе ти успее. А тоа за 1$ купив пред 3-4 недели од на ибеј сега му пишам да видам што е финтава што ја кренал цената на 30$

Пробај вака мислам ќе ти успее. А тоа за 1$ купив пред 3-4 недели од на ибеј сега му пишам да видам што е финтава што ја кренал цената на 30$

Не функциноира ова веќе. Од Ноември 2013, многу потешко се отклучуваат телефоните, затоа цените се $30+ за кодови.

Имам проблем со конекцијата на лумиа 520 , Значи преку WI-Fi ми отвара све , a интернетот шо го имам преку Вип не ми отвара ништо.. вели имате некоја DNS грешка ( се мисли bing i explorer ) ... Знае некој шо е проблемот ?

Симни друг броусер, нема друго чаре.

Симни друг броусер, нема друго чаре.
Зошто мислиш дека е до броузерот, кога преку WiFi му работи, а преку 3G на VIP не?
Не можеш да тркнеш до нивен продажен салон (или да се јавиш во поддршка) за да проверат дали е се во ред со APN подесувањата и услугата за мобилен интернет?

Зошто мислиш дека е до броузерот, кога преку WiFi му работи, а преку 3G на VIP не?
Не можеш да тркнеш до нивен продажен салон (или да се јавиш во поддршка) за да проверат дали е се во ред со APN подесувањата и услугата за мобилен интернет?
Истиот проблем е кај мене. Пред да го апдејтирам на 8.1 отвараше без проблем, сега неќе. Мислам дека тука е проблемот. Ипак нека отиде до ВИП може ќе средат.

Истиот проблем е кај мене. Пред да го апдејтирам на 8.1 отвараше без проблем, сега неќе. Мислам дека тука е проблемот. Ипак нека отиде до ВИП може ќе средат.

Ај види во Internet Explorer во подесувања побарај Data Sense Savings намести на Standard или исклучиго целосно. И кажи дали тоа би го решило овој проблем.

Не пробав и тоа , не сака , не знам шо е проблемот ( освен да се јавам во контакт центар ) ( :

Нокиа секогаш правеле најдобри реклами, најдобро ќе биде маркетингот да го водат они а не Мајкрософт.

јас денеска од ебау земав жолта лумиа 920 за 6000 денари. Користена само 1 недела :icon_lol:
Koj среќник си ти! Како ја начека?
Пиши кога ке ти стигне, камера, едно, друго :)
Каков имаше до сеа?

Koj среќник си ти! Како ја начека?
Пиши кога ке ти стигне, камера, едно, друго :)
Каков имаше до сеа?

Имав 920-ка јас уште минатот лето, ама сега жолт :))))

Дечки прашањево е за сите корисници на Лумиа 820, особено тие што ја купиле од Т-Мобајл доколку има такви...сакам да ја земам Нокиата, но повеќе вработени од Т-Мобајл дадоа сличен одговор кога прашав дали ја имаат на залиха...дека била дефектна, дека имала проблеми со мрежата, дека по кратко време на користење ја враќаат и ја менуваат...никако не ја препорачуваат.
Па корисници на 820-ка, чекам одговори и лични искуства како сте вие задоволни од телефонот, и дали по салониве лупаат глупости или се во право?

Поздрав!
:-)

Сакам да ве прашам дали некој има нокиа лумиа 625 земено од т мобиле и дали им работи интернет шерингот???

Сакам да ве прашам дали некој има нокиа лумиа 625 земено од т мобиле и дали им работи интернет шерингот???

Дали работи шерингот од телефонот или дали т мобајл дозволува шеринг прашуваш?

Од други телефони имам шерувано мобилен интернет од т мобајл, работи без мака.

Од лумиа 520 имам шерувано мобилен интернет од вип и работи без мака.

По таа логика, шерување интернет од лумиа 625 би требало да функционира.

Чао пријато :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom