ErT
Console Dude
- Член од
- 17 ноември 2007
- Мислења
- 2.208
- Поени од реакции
- 265
Да, 1 долар.[DOUBLEPOST=1399131225][/DOUBLEPOST]
хммм, дури нема ништо направете еден фактори ресет на телефонот.
Дај линк ако сакаш од 1 долар?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, 1 долар.[DOUBLEPOST=1399131225][/DOUBLEPOST]
хммм, дури нема ништо направете еден фактори ресет на телефонот.
Дај линк ако сакаш од 1 долар?![]()
Пробај вака мислам ќе ти успее. А тоа за 1$ купив пред 3-4 недели од на ибеј сега му пишам да видам што е финтава што ја кренал цената на 30$
Имам проблем со конекцијата на лумиа 520 , Значи преку WI-Fi ми отвара све , a интернетот шо го имам преку Вип не ми отвара ништо.. вели имате некоја DNS грешка ( се мисли bing i explorer ) ... Знае некој шо е проблемот ?
Зошто мислиш дека е до броузерот, кога преку WiFi му работи, а преку 3G на VIP не?Симни друг броусер, нема друго чаре.
Истиот проблем е кај мене. Пред да го апдејтирам на 8.1 отвараше без проблем, сега неќе. Мислам дека тука е проблемот. Ипак нека отиде до ВИП може ќе средат.Зошто мислиш дека е до броузерот, кога преку WiFi му работи, а преку 3G на VIP не?
Не можеш да тркнеш до нивен продажен салон (или да се јавиш во поддршка) за да проверат дали е се во ред со APN подесувањата и услугата за мобилен интернет?
Истиот проблем е кај мене. Пред да го апдејтирам на 8.1 отвараше без проблем, сега неќе. Мислам дека тука е проблемот. Ипак нека отиде до ВИП може ќе средат.
Koj среќник си ти! Како ја начека?јас денеска од ебау земав жолта лумиа 920 за 6000 денари. Користена само 1 недела![]()
Koj среќник си ти! Како ја начека?
Пиши кога ке ти стигне, камера, едно, друго
Каков имаше до сеа?
Сакам да ве прашам дали некој има нокиа лумиа 625 земено од т мобиле и дали им работи интернет шерингот???