Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.281
- Поени од реакции
- 17.958
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Liverpool are preparing a bid for winger Pedro (26) after they have been told by Barcelona that he is available at the right price. [mirror]
Не знам колку се блиски mirror со Ливерпул, ама ми се свиѓа ова...
@Peja989 брат ако испадне ова, помфрит у Ајриш имаш од мене.
Се изведуваа пенали откако заврши 0-0. Мунир го даде последниот за победа и Барса го освои Copa Catalunya.Инаку Барса го игра финалето на Куп Каталонија, Бабунски беше прва, ама излезе, заврши утакмицава 0-0, сега продолженијата почнуваат.
Дечки, несакам да провоцирам, како дегенчето одозгора што се пали на левиот во дресот на Рома. Гледам составувате можен тим за следна сезона, како би изгледала тактиката на Барселона, и кои играчи би сакале да ги видите во вашиот тим. Повеќето го имате како желба Видал да го видите во Барселона, но ќе морам да ве разочарам и да ви кажам дека дечкото не е на продавање. Ќе кажам и неколку причини зошто
Првата и најважната е дека деновиве Конте се согласи да остане кај нас уште една сезона, а знаејќи го нашиот тренер, тоа автоматски значи непродавање на главните играчи во тимот. Верувајте Ањели и Марота (генералниот директор) ако направат некаков непромислен потег, и му го растурат тимот Конте, ризикуваат да го навлечат гневот на навивачите и самиот тренер
Втората е ако дојде до некое изненадување и ни мавнат парична казна за местење (малце шала), првото нешто што ќе го продадеме е Погба, пред се заради тоа што од него ќе извлечеме повеќе пари. Цената му се движи негде 60 до 70 милиони евра.
Третата причина е тоа што апсолутно досега никој од челниците на клубот не покажаа интерес да го продадат играчот, вклучувајќи го и самиот Видал. Тој во неколку наврати изјави дека е среќен во Торино и го чека својот репрезентативен колега (Санчез) да се пресели во црно-белиот дел од градот.
Кога сме веќе кај Санчез, јасно е дека е ставен на трасвер листа, и Барселона нема да смета на него следната сезона, според првичните информации. Последното нешто што го прочитав е дека Барса наводно барале 22/23 милиони за играчот, а ние сме понудиле 18 за него. Значи ако има огромна потреба Барселона да го продаде играчот, сигурно ќе се најде некое решение. Играчот е огромна желба на Конте, и сигурно е дека Марота ќе сака да му ја исполни таа заповед.
Ама ај да оставиме прво да помине Светското, па да дојде Јули кога ќе се отвори трансвер пазарот, па да видиме што ќе се дешава понатака.
Ќе заборавев, со среќа новиот тренер, и играчите![]()
Pa i tie 18 mil Marota ke bara na 48 rati da gi isplaka mislis ova stanben kredit e na stopanska bankaЗа 18 мил ни Монтоја не би ви го дал. Види мајку му, Погба вредел 60-70 а за Санчез 18 би нуделе
Секако имавме титула од Супер КупСе изведуваа пенали откако заврши 0-0. Мунир го даде последниот за победа и Барса го освои Copa Catalunya.
Ја завршивме сезоната со титула!![]()