Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
да ве потсетам како ЖРК Металург ланската сезона влета во облаци , а за на крај да плаче хахаха http://zrk.rkmetalurg.mk/vardar-sѐ-ushte-e-plitok-za-zhrk-metalurg/
Архива од моето патешествие на утакмицата во СЦБТ
ова беше натпревар без дмитровиќ која одигра само 10 минута,а вардар не ги фермаше никој во регионална лига, си играја колку да се изигра .
Малобројните навивачи на домашниот состав очекуваа дека во вториот дел работите радикално ќе се изменат во корист на Вардар. Такво нешто не се случи и набргу престана и скандирањето во салата.
ЖРК Металург го задржа епитетот најдобра женска екипа во Македонија. Вардар го оставивме во проблеми што ќе мора да ги решава за да ги оправда огромните вложувања. Како што тргнаа работите, тоа најверојатно ќе значи ангажирање 3-4 нови странски засилувања. До следната средба.

побезбедна ќе сум јас таму него у населбава така да кој иде, ќе се видиме :D

Ај ќе пишуваш извештаи, инаку и купив на Тата жолта фарба да ти ја дадам некако сакам да и ја подариш од мене :pos:
И со новата рубрика ми затаи нешто:icon_mrgr:

Ај ќе пишуваш извештаи, инаку и купив на Тата жолта фарба да ти ја дадам некако сакам да и ја подариш од мене :pos:
И со новата рубрика ми затаи нешто:icon_mrgr:
Тата мата пата :D

да ве потсетам како ЖРК Металург ланската сезона влета во облаци , а за на крај да плаче хахаха http://zrk.rkmetalurg.mk/vardar-sѐ-ushte-e-plitok-za-zhrk-metalurg/
Архива од моето патешествие на утакмицата во СЦБТ
ова беше натпревар без дмитровиќ која одигра само 10 минута,а вардар не ги фермаше никој во регионална лига, си играја колку да се изигра .
Малобројните навивачи на домашниот состав очекуваа дека во вториот дел работите радикално ќе се изменат во корист на Вардар. Такво нешто не се случи и набргу престана и скандирањето во салата.
ЖРК Металург го задржа епитетот најдобра женска екипа во Македонија. Вардар го оставивме во проблеми што ќе мора да ги решава за да ги оправда огромните вложувања. Како што тргнаа работите, тоа најверојатно ќе значи ангажирање 3-4 нови странски засилувања. До следната средба.

Иди сега на нивниот сајт да го видиш дебаклот и поразот што им го нанеле на Кожувчанка :pos:
А за дебаклот од нивниот втор тим ни трага ни глас ;)

Иначе утре идам јас, осеќам ќе ни приредат добро шоу девојкиве :D

Кај ќе идеш утре бе, заврши сезоната. :pos:
Хахах :icon_mrgr: толку сум во тек и јас :facepalm: башка читај малку, гледаш дека сум напишал дека не идам :icon_lol:
Утре со Пелистер играме бе, мажи, ама ни таму не идам :icon_mrgr:
Ај здравје летоска на Шкендија ќе правиме Кајгана собиранка со тетовчани :icon_lol:

Саидова имаше солзи на очи денес, фала им за се и на Ѓокиќ, Црвенковска, Дмитровиќ, Лојпур, Штериова, сезонава беше како исцртана во ѕвездите, за Штеки се надевам дека ќе порасне во Унгарија па ќе ни се врати во Вардар како класа ракометарка :)

Има ли поголем ѕвер од Лејно со маицине? Некни носеше од The Stone Roses, мислев тој бенд само јас и уште 5-6 души го слушаме, испадна и седми човек сме имале во сектата :cuc:

Ајде сега мал одмор па да ги видиме Пенезиќ, Лазовиќ и Алтхаус што имаат да понудат.

Има ли поголем ѕвер од Лејно со маицине? Некни носеше од The Stone Roses, мислев тој бенд само јас и уште 5-6 души го слушаме, испадна и седми човек сме имале во сектата :cuc:

Ајде сега мал одмор па да ги видиме Пенезиќ, Лазовиќ и Алтхаус што имаат да понудат.
Затоа денес носела нинџа желки маица,да биде сватена од пошироката маса :LOL: А иначе да мал одмор сега таму до септембр :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom