Фан клуб - РК Вардар

10174792_659861074068181_468450684180074236_n.png

Се надевам на соработка со домашната публика, после денешниов немил настан, мора сите да останеме сплотени и да ги одбегнеме инцидентите помеѓу сите нас.

Денеска е јасно дека како свесна група нема да има никакво анти Скопје навивање или анти Вардар за жал после настанот кој се случи вчера и кога дел од македонскиот народ конечно се разбуди треба да сме сплотени повеќе од кога било.Македонија е и над РК Струмица и РК Вардар така да шо се однесува до мене ќе се навива само против племето (се надевам и двете групи во исто време да дигнаме салата) и за нашите клубови па кој е подобар и на терен и на трибини нека победи.Бидејќи пред се и над се сме Македонци а и двете групи заедно сме се бореле за оваа наша држава да стане независна.

Мене не ми се навива на вакви денови, така да воопшто и не отидов, а и во поголемиот дел од групата владее такво расположение, па бројката во Струмица ќе биде доста мала. Може е погрешно да не отидеш да навиваш за тимот, али едноставно немам волја за навивање денес... Сите што ќе бидат во сала се надевам нема да направат некоја глупост :unsure:

Ако мислиш инцидент меѓу нас и вас не доаѓа во обзир како што реков одлучено е денеска да нема никакво навивање против Вардар само за клубот и против племето.Е сега ако џандариве направат глупост тоа е друго.

Моето заебавање со тој шо одговара прашања на страната на Металург завршува тука

ytpEvM1.png

Чим на ова ми одговори стварно веќе нема смисла да му пишувам :pos:

Иначе ништо чудно да ја загубат оваа од струмичаниве ич не се напињаат, лабава е.

Добар отпор на Зомимак докај 40-та минута (y)
На почеток бранеше Џамбо но после влезе Диви и за 10-тина минути имаше 5-6 добри интервенции.Тука ја направивме предноста и само си ја одржувавме до крај.Последните 5-6 минути шанса доби и Чаневски :)
Кај нас најефикасен Марковиќ, а добри партии и на Дујшеабев и Карачиќ ;)

Моето заебавање со тој шо одговара прашања на страната на Металург завршува тука

ytpEvM1.png

Чим на ова ми одговори стварно веќе нема смисла да му пишувам :pos:

Иначе ништо чудно да ја загубат оваа од струмичаниве ич не се напињаат, лабава е.

Мене не ми одговори дали играат шах..:(

Штета за Добривоје што дојде Дибиров, малце ми е криво за него што го пуштаат само во вакви небитни утакмици. Какво крило има Вардар на клупа, страшно нешто...

Штета за Добривоје што дојде Дибиров, малце ми е криво за него што го пуштаат само во вакви небитни утакмици. Какво крило има Вардар на клупа, страшно нешто...

истото го пишав и јас во доста солиден тим би играл сигурно, одличен играч..денес прво му поништија одличен гол после одма постигна ист гол :)

Лико нешо као вика Жарко Марковиќ во Вардар?!Сега незнам колку е веродостојно ама јас лично би сакал да е вистина.Баш таков шутер ни треба(y)

ЧЕСТИТО ПОБЕДА
Иначе на трибина денеска супер атмосфера.Комити со парола ПОЧИВАЈ ВО МИР АНГЕЛ над стативата поставена на преминот во салата ние исто со парола.Првите 6-7 минути патриотско навивање па навиање за клубовите па пак патриотско.Второ полувреме навивање за клубовите па малце ебавање смеа (кој беше во Струмица знае) па пак против племето па секој си ги одпоздрави своите играчи на свој начин па скандирање и навивае за својот клуб па од кога знаминаа играчите го извикувавме името на нашата мила Македонија.Значи кога се сака се може и на дело без инциденти со подадена рака во овој миг на дело а не на ФБ или форум.
П.С. Неколку пати беше скандирано Петковски Ангел.

НЕ бе, аков пичка од играч не ни треба бе, не дај боже да е виситна, немаме ораси забутање, па да ни терба стап.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom