Nego go pustam da bide kontrolor poso on napraj 6 i ajde nekako projde epten deka e podobar od Nezapirlivi u sah ne za drugo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се напунија со бекови бе треба и Вардар да земе неколку за да не му се повтори сезонава каде што 15 утакмици се игра со една иста постава.Оу шит детето што го скаутиравме од екипа кајгана, Липовина, ќе потпишел за Металург![]()
Не јади бубрези бе
Никогаш нема да го суспендираат, ама убаво е што конечно се појавува медиум кој не е спонзориран од страна на Минчо и не ги преставува како тимот од светот на бајките туку ја разгледува и нивната реална слика, а тоа е дека поселски тим не постои на планетава земја.
Па спонзорирани се од Самсоненко затоаНикогаш нема да го суспендираат, ама убаво е што конечно се појавува медиум кој не е спонзориран од страна на Минчо и не ги преставува како тимот од светот на бајките туку ја разгледува и нивната реална слика, а тоа е дека поселски тим не постои на планетава земја.
Да се разбереме, на западот има нов хит:Помина Розо моја, сега хит ни е:
Рефренот го посветуваме на титулите во ракомет и фудбал, како и на пласманот на Европа во фудбал![]()
ЕК само ова бе не ги лажиДа се разбереме, на западот има нов хит:
ГрешкаШто знам цела таа трибина навиваше за Металург мислам од обичните навивачи , а за спротивната трибина не знам каква била состојбата.![]()
ГрешкаСевер (спроти камерите) 70-30 за Металург, Југ 60-40 за Вардар, со забелешка без навивачки групи.