MamaLover
Admiral
- Член од
- 2 март 2013
- Мислења
- 296
- Поени од реакции
- 304
вие ненормалните веднаш се наоѓате и се сложуватеСе сложувам..
вие ненормалните веднаш се наоѓате и се сложуватеСе сложувам..
Точно, вчера сакав да пишам за ова. Груевски заборава каде порасна, заборава каква беше населбава до пред да им се даде слобода на одредени банди што скокаат по мостови и крадат по куќи. Браво премиере, ако имаш образ за изгубениот син на твоите комшии ќе дадеш наредба за чистење на околните села.Гори населбата каде порасна премиерот. Онаму каде до вчера некој намерно го толерирал криминалот, а сега никој не може да го изгасне огнот.
Е сега во Ѓорче да отидат политичарите кои пред избори го фрлија семето на омразата, го забетонираа национализмот и го разделија народот за свои лични профитерски интереси.
Сега на улиците на Ѓорче треба да се појави Груевски, кој бараше 63 пратеника и Ахмети кој бараше 25, демек за да не ги уценувале, и заедно да им кажат на луѓево дека не мислеле сериозно кога се прогласувале за големи патриоти. Дека у ствари се зезале, дека ете они се чист пример за љубов, соживот, делење тендери, наназад 8 год.
Jordanka Ivanovska-Joci
Добро тебе те читам неколку страни назад се правиш нешто паметен глумиш лудило овде. Што ти е чудното овде ајде кажи ми?
Инаку, СРАМОТА за македонската полиција и Влада. Но, ова цитираново е веќе мешање политика. Никогаш не сум ја сакал политиката, а особено не сега. Никој, па ни партиите не излегоа и не го кажаа проблемот, ни ВМРО, ни СДСМ (туку дури и ДЕНЕС си се препуваа за нивните афери).Гори населбата каде порасна премиерот. Онаму каде до вчера некој намерно го толерирал криминалот, а сега никој не може да го изгасне огнот.
Е сега во Ѓорче да отидат политичарите кои пред избори го фрлија семето на омразата, го забетонираа национализмот и го разделија народот за свои лични профитерски интереси.
Сега на улиците на Ѓорче треба да се појави Груевски, кој бараше 63 пратеника и Ахмети кој бараше 25, демек за да не ги уценувале, и заедно да им кажат на луѓево дека не мислеле сериозно кога се прогласувале за големи патриоти. Дека у ствари се зезале, дека ете они се чист пример за љубов, соживот, делење тендери, наназад 8 год.
Jordanka Ivanovska-Joci
Чудно ми е зошто си ме читал...Добро тебе те читам неколку страни назад се правиш нешто паметен глумиш лудило овде. Што ти е чудното овде ајде кажи ми?
Оваа Јоци е скроз забегана со мозокот. Толку.Гори населбата каде порасна премиерот. Онаму каде до вчера некој намерно го толерирал криминалот, а сега никој не може да го изгасне огнот.
Jordanka Ivanovska-Joci
Зошто да ти биде тоа чудно кога треба да е очигледно. Друго те мачи нешто кажи што е маката?Чудно ми е зошто си ме читал...
Па дојди во Скопје. Дојдете сите, од сите краеви. Ова колку не засега нас, толку и вас. Утре, задутре и мене или тебе ќе не начека некој Насер и ќе не збрца за помалце.Кај се комити?
Колку сакам да сум сеа од Скопје , ах мамата сеа ако не се дигне народот никојпат нема , штета што немаме материјал момци какви што беа во Украина.