Насилства во Македонија

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
A добро што треба да се направи ? ВОЈНА ? Тоа не е добро ниту за владата ниту за државата,вистински патриотизам е да се смири ситуацијата и со оладени глави да се откорне криминалот, а исто така не треба да ги мешаме криминалните работи со политиката. Едноставно треба да го зачуваме духот на мирот,толеранцијата и мирот..
До кога тоа? До наредното убиство? И после пак од ново? Не треба војна, туку треба да се изврши рација во албанските села, да се извршат претреси, да се уништат дувлата на дилери на дрога и оружје и да се заузда албанското население. Треба да им се вратат правата на Македонците во Македонија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
се слушна сега истрел од пиштол

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.174
Поени од реакции
13.453
Одат сега амбуланти накај Ѓорче по Партизанска, што се случува има сериозно повредени?

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Полицијата со шок-бомби ги растерува насобраните млади во Ѓорче Петров

Толпата млади луѓе кои протестираат поради убиството на осумнаесетгодишниот Ангел П. полицијата ја растерува со употреба на шок бомби, пишува „Нетпрес“.

Како што пишува порталот, стотици млади ја блокираат главната улица во скопската населба. Полициски службници и припадници на специјалните единици го обезбедуваат протестот во обид да спречат инциденти, физички напади и уништување на имот.

darko4spain

Praetorian
Член од
13 април 2012
Мислења
57
Поени од реакции
100
Vojna na ulicite na Gjorce Petrov, barikadi, specijalci, pukanje, vodeni topovi, ogan... a na vesti nisto!!!

Attachments

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
па оди види
Не е моментов за досетки, убаво си праша човекот.
И да сака да отиде таму е се блокирано, не правете одма саркастични досетки.

Добро бе телевизии едни, кого го интересираат солзите и стенкањата од турските серии?
Побрзо од телевизиски канал од Туркменистан ќе добиеме информации отколку од вас!

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Vojna na ulicite na Gjorce Petrov, barikadi, specijalci, pukanje, vodeni topovi, ogan... a na vesti nisto!!!
Епа ако има на вести цела Македонија таму ќе се собере...Се зафркавам бе,нема јајца за тоа...

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.255
До кога тоа? До наредното убиство? И после пак од ново? Не треба војна, туку треба да се изврши рација во албанските села, да се извршат претреси, да се уништат дувлата на дилери на дрога и оружје и да се заузда албанското население. Треба да им се вратат правата на Македонците во Македонија.
Пак ќе повторам како и вчера,дека ги мразам и јас албанците ги мразам, но ова што го правиме е ГЛУПО, секогаш мотивот е битен фактор, така да ова е црна хроника, односно криминална работа, од крадење се случи убиство,ова не држи вода бре луѓе ви реков 100 пати, џабе што креваме толку тензии, нема услови за тоа..

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
sve e badijla toa koga 80% se kriminalci
Да, убиецот можеше да биде и Македонец, ама да не се случеше 2001 и бегалците од Косово Ангел немаше да биде убиен, исто како и децата кај Смилковско. Од 2001 навака поголеми права од нас имате и ти ќе ми кажуваш дека во Австрија ве величале....Стави 50 метарско албанско знаме на сред Виена да те видам, а не овде на патот од Кичево до Тетово да не знаеш дали си во Македонија или во Албанија. Ве пикнаа во државна администрација само да се шуткате и гужва да правите, пописот го стопиравте, бојкотирате избори. Јас не знам како само вие и косовариве сте како племиња, имам пријатели од Албанија кои не се споредуваат со нашиве албанци и јавно кажуваат дека не сакаат унија со вас бидејќи сте дивјаци! Има и исклучоци, нели, имам и пријатели од албанска националност за кои ни еден погрден збор не можам да кажам, ама тоа се најчесто оние кои израснале во мешана средина низ градовите. Се останато е ПЛЕМЕ!
Па некој ги раснел овие деца што ги убивате ало, се тресела некоја мајка над него и некој си зема за право да го убие! Пошо му се може, пошо утре ни на суд ќе излезе нити затвор ќе лежи. Ебати државата.
sea ti sto si debil I nemas mozok...toa ne znaci deka site Makedoncite se kako tebe

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Сега беше шансата СИТЕ да искочиме сите надвор, па да видат што е сила на народот.

MamaLover

Admiral
Член од
2 март 2013
Мислења
296
Поени од реакции
304
Пак ќе повторам како и вчера,дека ги мразам и јас албанците ги мразам, но ова што го правиме е ГЛУПО, секогаш мотивот е битен фактор, така да ова е црна хроника, односно криминална работа, од крадење се случи убиство,ова не држи вода бре луѓе ви реков 100 пати, џабе што креваме толку тензии, нема услови за тоа..
Од штабот ти го напишаа ова?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
На кои вести да кажат на оние од Шител или на оние од Анал5 или на оние од МТВ ??

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Може некој да ми каже дали толпата се движи или не? И ако да, во која насока ?

Kajgana Shop

На врв Bottom