Насилства во Македонија

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Dobar dokaz deka vo makedonija ima paravna drzava samo za etnickite makedonci a za albancite sekogas pravdata e na HOLD. Nekoj ke snosi odgovornost i toa mnogu brzo...
Само ХОЛОКАУСТ методи за вас.. Концентрациони логори,масакри,депортации директно во Јадранско,луѓе како Сталин,Ранкович,Милошевич,Младич..

Член од
14 август 2006
Мислења
45.396
Поени од реакции
84.665
Dobar dokaz deka vo makedonija ima paravna drzava samo za etnickite makedonci a za albancite sekogas pravdata e na HOLD. Nekoj ke snosi odgovornost i toa mnogu brzo...
Па да, правдата не се применува подеднакво.

- Кој не сака да може да не плаќа струја, а кога ќе дојдат да му ја исклучат само да ги избрка.
- Ако случајно направи злочин против Албанците, како тие во хашките случаи, секој сака да може да си излезе слободно, како ништо да не се случило.
- Сигурно е добро да се оди по албански куќи и да се зема што ти се сака. Мора да им е убаво чувството, кога знаат дека во полиција на жртвата ќе и речат - ништо не можеме, тоа е Грчец. Или ќе и речат - иди у Кондово, ќе си платиш 1000 евра и ќе си ја вратиш колата назад. Или на крају краева, едноставно ќе му го збрцаш ножот на кафирот (ако сака да си врати назад тоа што тебе ти треба од кај него).
- Исто така е многу јако што можеш на кафирот да му влегуваш кога сакаш у двор. Кур те боли, џандарите у станица му викаат - не сум ти ја телохранител.
- Секој албанец знае дека што и да направил, па и невини деца да стрелал на Велигден, само треба другите Албанци да дознаат дека го фатиле и оп, магично не важат законите за него.

и да не набројувам, Да, и ја би сакал правдата конечно да важи и за Албанците.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.887
Поени од реакции
36.946
@Röddást

Те молам само кажи ми, озбилно има дојдено џипови од ОБСЕ???

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Па добро, немора фацата гадна да му страда, под блуза и тренерки никој нема да му го гледа модрото тело, знаат џандарите кај да мавнат да го боли 1 година. ѓ

Види го овој спирос. :facepalm:
Ќути...

spiros

Шалом Алеихем!
Член од
7 септември 2008
Мислења
3.225
Поени од реакции
986
Ај сега не претерувај...Малку религија гледаме тука па и ти да ни дополнуваш...Колку време според тебе се гради тоа твое царство божје?2000 години???
.

До последен здив и понатака!

.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.396
Поени од реакции
84.665
@Röddást

Те молам само кажи ми, озбилно има дојдено џипови од ОБСЕ???
Боље изравно нека дојдат џипови со албански орли на нив, полни со вехабии.
Стварно. Толку е штетата од тие ОБСЕ.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
.
Кога рацете ќе ги употребиме предсе’ за градење на Царството БОЖЈЕ и молитви за Светол Дух, засигурно помалку жртви би имало на овој свет!
.
Што ρаботиш може да те пρашам? Поп да не си што молитви κажуваш,или апоκалипса се ближи? Те молам остави ги тие филозофии на дρуго место,а аκо толκу саκаш да читаш оди пρочитај κој е најголем гρев.. :)

Член од
1 март 2014
Мислења
283
Поени од реакции
73
Па да, правдата не се применува подеднакво.

- Кој не сака да може да не плаќа струја, а кога ќе дојдат да му ја исклучат само да ги избрка.
- Ако случајно направи злочин против Албанците, како тие во хашките случаи, секој сака да може да си излезе слободно, како ништо да не се случило.
- Сигурно е добро да се оди по албански куќи и да се зема што ти се сака. Мора да им е убаво чувството, кога знаат дека во полиција на жртвата ќе и речат - ништо не можеме, тоа е Грчец. Или ќе и речат - иди у Кондово, ќе си платиш 1000 евра и ќе си ја вратиш колата назад. Или на крају краева, едноставно ќе му го збрцаш ножот на кафирот (ако сака да си врати назад тоа што тебе ти треба од кај него).
- Исто така е многу јако што можеш на кафирот да му влегуваш кога сакаш у двор. Кур те боли, џандарите у станица му викаат - не сум ти ја телохранител.
- Секој албанец знае дека што и да направил, па и невини деца да стрелал на Велигден, само треба другите Албанци да дознаат дека го фатиле и оп, магично не важат законите за него.

и да не набројувам, Да, и ја би сакал правдата конечно да важи и за Албанците.
Izlezi protestiraj dosta samo treses po forumi.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846

spiros

Шалом Алеихем!
Член од
7 септември 2008
Мислења
3.225
Поени од реакции
986
... оди пρочитај κој е најголем гρев.. :)
.
Да се одбие Мудроста БОЖЈА чиста (Христос) и Неговиот Дух Светол!

Баш и поради тоа се случува тоа што ни се случува!

.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Само аркан за овие суштества , само требење , ништо друго не помага , само не се тие криви , крив е тој шо ви ја крена рампата да дојдите тука татарско племе

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom