- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.726
- Поени од реакции
- 13.464
Не знам што ќе смени 2 дена одложување.Тоа е тоа.
Не знам што ќе смени 2 дена одложување.Тоа е тоа.
a diveenje !?Зотоа што него го уби полицаец. Имаше протести неколку дена нон- стоп, се сеќаваш?
А што е криво детето ? несфатливо ?! што решиле со тоа ??pa sto se krivi dukanite na albancite vo Gjorce !? nesfatlivo !? Sto se resava so toa !?
Оти сте племе и не заслужувате да ги имате вие привилегии шо ви се дадени,оти сте варвари и место да научите јазик да пробате да се вклопите вие изгравате шерифи.dobro be majka mu stara,koga go ubija Martin Neskovski zosto nikoj ne palese i krsese tug imot !!! patrioti na bateriii
19 годиниСеа ми е уште повеќе криво значи една го прободел кај насипот,и детево се повлекло накај болницата,ама гадов не застанал и го прободел уште еднашМоре џабе е затвор,само смрт за ваквите,него кажите знаете на која восраст било гомново?
Сакаат шконите да се гонат од Ѓорче со тоа што им ги демолираат дуќаните пошто е евидентно дека сите сте исто срање.pa sto se krivi dukanite na albancite vo Gjorce !? nesfatlivo !? Sto se resava so toa !?
Беа убиени 5 ЛИЦА ОД ВАША СТРАНА ПРЕД 2 ГОДИНИ! Сега уште едно, нон- стоп тепачки и што сакате мир?a diveenje !?
Некаде спомнаа 19 годиниСеа ми е уште повеќе криво значи една го прободел кај насипот,и детево се повлекло накај болницата,ама гадов не застанал и го прободел уште еднашМоре џабе е затвор,само смрт за ваквите,него кажите знаете на која восраст било гомново?
Пишуваше колку што разбрав дека имал 19 , не знам колку е точно, само доживотен за ѓубрето , да не види бел ден.Сеа ми е уште повеќе криво значи една го прободел кај насипот,и детево се повлекло накај болницата,ама гадов не застанал и го прободел уште еднашМоре џабе е затвор,само смрт за ваквите,него кажите знаете на која восраст било гомново?
Имаше протести бе трол! А вие коа го дигнавте Скопје у воздух за Талат?!dobro be majka mu stara,koga go ubija Martin Neskovski zosto nikoj ne palese i krsese tug imot !!! patrioti na bateriii
Да беше обратна ситуацијата македонец да утепаше албанец на истиот начин сега пола Скопје ќе беше уништеноБеа убиени 5 ЛИЦА ОД ВАША СТРАНА ПРЕД 2 ГОДИНИ! Сега уште едно, нон- стоп тепачки и што сакате мир?
Така така 19 години а нож си носи у себе,мора де јабука може сака да си излупиНекаде спомнаа 19 години
Да , ко тогаш кога комитите испепаа едно дете од племенското здружение. Или кога собираа потписи против терористов- министер. Нема правда, нема мир!Да беше обратна ситуацијата македонец да утепаше албанец на истиот начин сега пола Скопје ќе беше уништено