Насилства во Македонија

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Сеа ми е уште повеќе криво значи една го прободел кај насипот,и детево се повлекло накај болницата,ама гадов не застанал и го прободел уште еднаш:(Море џабе е затвор,само смрт за ваквите,него кажите знаете на која восраст било гомново?

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
pa sto se krivi dukanite na albancite vo Gjorce !? nesfatlivo !? Sto se resava so toa !?
А што е криво детето ? несфатливо ?! што решиле со тоа ??

Што беа криви децата по автобуси кои беа тепани од шиптариве ?? што беа криви дуќаните во Гостивар,Тетово,Струга на Македонци,после 2те убиства во самоодбрана од страна на полициски службеник,во одбрана на својот,и животот на ќеркичката ??

ти кажав,нацртај си море и удави се.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
dobro be majka mu stara,koga go ubija Martin Neskovski zosto nikoj ne palese i krsese tug imot !!! patrioti na bateriii
Оти сте племе и не заслужувате да ги имате вие привилегии шо ви се дадени,оти сте варвари и место да научите јазик да пробате да се вклопите вие изгравате шерифи.

имбецили,инцести,шлајмови гнасни

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Сеа ми е уште повеќе криво значи една го прободел кај насипот,и детево се повлекло накај болницата,ама гадов не застанал и го прободел уште еднаш:(Море џабе е затвор,само смрт за ваквите,него кажите знаете на која восраст било гомново?
19 години

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
pa sto se krivi dukanite na albancite vo Gjorce !? nesfatlivo !? Sto se resava so toa !?
Сакаат шконите да се гонат од Ѓорче со тоа што им ги демолираат дуќаните пошто е евидентно дека сите сте исто срање.

A

aye

Гостин
Некаде спомнаа 19 години

Член од
8 јуни 2013
Мислења
299
Поени од реакции
198
Пишуваше колку што разбрав дека имал 19 , не знам колку е точно, само доживотен за ѓубрето , да не види бел ден.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
Ако мислите дека се полни затворите, украдете нешто и ќе видите какви се од внатре. Имаме луѓе друг проблем, селективно се пристапува и се попушта на малцинството кое го загрозува мнозинството за привиден мир у куќа се додека некој вака не го изеде дебело, тоа е. Немаат нити способност нити воља да ги решат проблемите суштински.

A

aye

Гостин
Беа убиени 5 ЛИЦА ОД ВАША СТРАНА ПРЕД 2 ГОДИНИ! Сега уште едно, нон- стоп тепачки и што сакате мир?
Да беше обратна ситуацијата македонец да утепаше албанец на истиот начин сега пола Скопје ќе беше уништено

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Да беше обратна ситуацијата македонец да утепаше албанец на истиот начин сега пола Скопје ќе беше уништено
Да , ко тогаш кога комитите испепаа едно дете од племенското здружение. Или кога собираа потписи против терористов- министер. Нема правда, нема мир!

• Ми се допаѓа
Reactions: aye

Kajgana Shop

На врв Bottom