Saladin
被爆者
- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.794
- Поени од реакции
- 13.713
Не знам што ќе смени 2 дена одложување.Тоа е тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам што ќе смени 2 дена одложување.Тоа е тоа.
a diveenje !?Зотоа што него го уби полицаец. Имаше протести неколку дена нон- стоп, се сеќаваш?
pa sto se krivi dukanite na albancite vo Gjorce !? nesfatlivo !? Sto se resava so toa !?
Оти сте племе и не заслужувате да ги имате вие привилегии шо ви се дадени,оти сте варвари и место да научите јазик да пробате да се вклопите вие изгравате шерифи.dobro be majka mu stara,koga go ubija Martin Neskovski zosto nikoj ne palese i krsese tug imot !!! patrioti na bateriii
Сеа ми е уште повеќе криво значи една го прободел кај насипот,и детево се повлекло накај болницата,ама гадов не застанал и го прободел уште еднашМоре џабе е затвор,само смрт за ваквите,него кажите знаете на која восраст било гомново?
pa sto se krivi dukanite na albancite vo Gjorce !? nesfatlivo !? Sto se resava so toa !?
Беа убиени 5 ЛИЦА ОД ВАША СТРАНА ПРЕД 2 ГОДИНИ! Сега уште едно, нон- стоп тепачки и што сакате мир?a diveenje !?
Некаде спомнаа 19 годиниСеа ми е уште повеќе криво значи една го прободел кај насипот,и детево се повлекло накај болницата,ама гадов не застанал и го прободел уште еднашМоре џабе е затвор,само смрт за ваквите,него кажите знаете на која восраст било гомново?
Пишуваше колку што разбрав дека имал 19 , не знам колку е точно, само доживотен за ѓубрето , да не види бел ден.Сеа ми е уште повеќе криво значи една го прободел кај насипот,и детево се повлекло накај болницата,ама гадов не застанал и го прободел уште еднашМоре џабе е затвор,само смрт за ваквите,него кажите знаете на која восраст било гомново?
dobro be majka mu stara,koga go ubija Martin Neskovski zosto nikoj ne palese i krsese tug imot !!! patrioti na bateriii
Да беше обратна ситуацијата македонец да утепаше албанец на истиот начин сега пола Скопје ќе беше уништеноБеа убиени 5 ЛИЦА ОД ВАША СТРАНА ПРЕД 2 ГОДИНИ! Сега уште едно, нон- стоп тепачки и што сакате мир?
Така така 19 години а нож си носи у себе,мора де јабука може сака да си излупиНекаде спомнаа 19 години
Да , ко тогаш кога комитите испепаа едно дете од племенското здружение. Или кога собираа потписи против терористов- министер. Нема правда, нема мир!Да беше обратна ситуацијата македонец да утепаше албанец на истиот начин сега пола Скопје ќе беше уништено