Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
За да игра каде...?
Многу понапред од што играше претходниот пат кога беше тука тоа сигурно, ама не ми изгледа како најдобар избор.

Чави нема да можеме да го замениме затоа што единствениот што можеше да го направи тоа сега е во Баерн. Така што мислам дека ќе се оди на некој box-to-box играч што може да претрча многу од типот на Гундоган и Видал.

Видал би бил многу добар избор. Опасно добро игра дефанзива, знае да подава и растура во напад. Да не збориме дека е тип на играч каков што Луис Енрике сака - со многу кондиција и многу сила.

Според barcastuff многу веројатно е Јаја Туре да го напушти Сити, се разгледуваат опциите за негово враќање на Камп Ноу

Неговиот агент ја игра истата игра како кога Јаја го продолжи договорот пред 4 години.
Не бил задоволен, не му честитале роденден од клубот. Немој да ме јебеш БРЕ...

Дечкото е свесен дека годинава Јаја им беше буквално Алфа и Омега на тимот, ја одигра најјаката сезона одкако е кај нив, и сега сака само едно, MONEY.

It is not the first time Seluk has claimed the player is unhappy at City. Last summer the agent also said Toure felt mistreated, before the Ivorian signed a four-year contract later that month.

Неговиот агент ја игра истата игра како кога Јаја го продолжи договорот пред 4 години.
Не бил задоволен, не му честитале роденден од клубот. Немој да ме јебеш БРЕ...

Дечкото е свесен дека годинава Јаја им беше буквално Алфа и Омега на тимот, ја одигра најјаката сезона одкако е кај нив, и сега сака само едно, MONEY.

It is not the first time Seluk has claimed the player is unhappy at City. Last summer the agent also said Toure felt mistreated, before the Ivorian signed a four-year contract later that month.

Види ја изјавата:

Seluk (agent Yaya Toure): "City have treated him with disrespect. This isn't about money, he would take less to return to Barcelona."

за играчи како Јаја Туре секогаш има место во тимот.........прво е еден од најдобрите,најмоќни средњаци во светот,друго се познава и е сеуште во одлични односи со бившите соиграчи.........за жал мислам ова е само шпекулација

Official: The contract of Barcelona goalkeeper Jose Manuel Pinto (38) won't be renewed, he has been informed this morning #fcblive
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

veryhappy.jpg

Туре, Бенатиа, десен бек и шпиц. Done.

Манџукич
Нејмар - Меси - Милер
Иниеста - Видал
Алба - Пиќе - Бенетија - Алвеш
Тер

Пре Стевица Ристич,одколку Манџукич трупецот!Нема играч на планетава земја што може да му го фати местото на Меси,помирете се со тоа. А и реално никој нормален не би го тргнал Меси од таа позиција за да го игра Манџукич :eek:.Единствена варијанта е да се земе некој што ке седи на клупа и ке биде задоволен со тоа(Џокер играч)

Манџукич е хрватскиот Ибра, многу контроверзен тип, со тежок темперамент. Не ни требаат вакви играчи, нека бараат друг.

If Mascherano stays, he will be back-up for Busquets next season, as Barcelona plan to sign two centre backs this summer. [el esportiu]

Не сум прочитал подобра реченица поврзана со Барса многу долго. Бенатиа и Лапорте и јас сум задоволен со оглед на тоа дека Мангала некако веќе испадна од игра.

После тоа нека се случи ова:

Alexis Sanchez has approved a possible transfer to Juventus. The teams are talking. Juventus midfielder Vidal could be part of a deal. [gds]

И нека земат да избркаат тоа бескорисниот дел од екипата на чело со Сонг.

Ако успеат ова да го направат има надеж за нас следната сезона.

Последно уредено:
Види ја изјавата:

Seluk (agent Yaya Toure): "City have treated him with disrespect. This isn't about money, he would take less to return to Barcelona."

Го читав целиот текст, го издвоив тоа што ми падна во очи овде, али убеден сум дека е за пари работава, има 31 година, формата може да му иде само во надолна линија ради годините, и се обидува да земе што може повеќе пари.

Не можам да разберам што запнале толку со продажбава на Санчез.Страшно добар и перспективен играч ќе изгубиме ако го продадеме.Реално,жалосно е Санчез да биде продаден за некоја смешна сума како што пишуваат порталиве,од 20 тина милиони евра(според мене реална цена за Санчез е 50мил).Многу ќе се разочарам ако го продадат,МНОГУ!Не заслужува тој да биде продаден,а Педро кој веќе 3 години оди во надолна линија со формата и играта(и покрај тоа што беше солиден со голови годинава,на повеќето натпревари беше ДРВО!)да остане во Барса:mad::mad::mad:. Да дадат некоја понуда што неможе да се одбие ќе разберам,или да земат на негова позиција некој од калибарот на Суарез,или од калибарот на Ројс:rolleyes:,тогаш можда ќе биде оправдано,а опцијата да го заменат за Видал(го почитувам и сакам како играч) мислам дека нема да им биде најпаметна одлука во случај да не се донесе друг во нападот од калибарот на гореспоменатите играчи.
И да,според мене најдобра и најпоштена варијанта би била да се земе Видал и да се задржи Санчез(y)
images

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom