Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тер Штеген(Реина)
?-------Хумелс------Пике--------Алба
Ројс-----Туре(Рафиња)-------Иниеста
Меси(Деолуфеу)-------Агуеро------Нејмар

Мене уопште не ми е јасно зошто се зборува за продажба на Санчез?!
Ни беше најдобар играч сезонава.
Затоа што мислам дека ова што го изигра сезонава му е најдоброто што може да го направи во Барса, a тоа е далеку од незаменливо.

Ако може да помогне да се донесе Видал треба да се искористи за тоа, а ако остане никој нема да се жали.

Затоа што мислам дека ова што го изигра сезонава му е најдоброто што може да го направи во Барса, a тоа е далеку од незаменливо.

Ако може да помогне да се донесе Видал треба да се искористи за тоа, а ако остане никој нема да се жали.
Ако гледаш така можда и на Меси претходната сезона му беше максимумот,па ај сега да го дадеме.Несфатливо е еден од најдобрите играчи да ти замине врз основ на претпоставка дека тоа му бил максимумот што може да го даде.

Нека го продадат Меси 250 милиони, ќе ги купиме Бејл и Роналдо + Суарез и нека ораат :D :D

BoGNwAPIMAA8bro.jpg:large

Случајно го најдов дресов на интернет се шпекулира дека овој ќе биде. Ако овој стварно биде магичен е, заради ова сакам и Најк да остане во Јунајтед дресов не заслужува секој да го носи. :) Одамна волку убав дресов немам видено.

Не знам за вас, ама мене дресов ме потсеќа на тие од Гвардиола времето и 6ката со титули...
Aaaah memories :)

Искрено ако се реализираат трансферите што се најавуваат ќе имаме појак тим од тој што освои 6 титули

Коку на ПСВ (или некаде у Холандија беше...), ама Де Бур?

Не знам за вас, ама мене дресов ме потсеќа на тие од Гвардиола времето и 6ката со титули...
Aaaah memories :)
barcelona-home-kit-2009-long-sleeves1.jpg

Не беше ова дресот за таа година??? Пошто ако беше ич не личи на новиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom