Еве ти ја сликовите улогата на они кои треба да се грижат за безбедноста:Уште неможам да сфатам што ви е крива државата? Тие немаат абсолутно никаква врска со убиствово. Му го украле точакот на детето, тргнал по нив и тие го убиле. Не ја гледам државата во приказнава?
нека ти одговорат сите 50 луѓе кои дале лајк .... исто мислење .... исто јас ....Ок колку е тоа често?за разлика од ова што се дешава нис државава.има поштени не викам не,ама само оние што се растени со македонци цел живот,ама тоа како што реков е еден на милион.
За да се спречат поголеми немири, полицијата ги затвори сите приоди во населбата и во моментот не постои можност да се влезе внатре, дури ни за граѓаните кои живеат во Ѓорче Петров и сакаат да стигнат до своите домови.
http://republika.mk/?p=253044
можеби си го слушнал огнометот од кисела вода/припор - пред 5 минути имаше огномет.Дали само мене ми се причини,или имаше пукање некаде по Скопјево ? од Ново Лисиче сум,и слушав едно добри 5-10 минути пукања..дали на петарди или оружје,неможам да проценам,но ако беа петарди ќе се слушаше звукот блиску...а ова ми личеше како од далеку да доаѓа звукот ?
прашувам,а не шпекулирам !
fala bogu ti tekna i te molam da ne pisuvas na forumov od tamu.Оффф леле овие пак ќе се тепаат да не може човек да се шета по Скопјево. После ова се селам во Јужна Тунгузија со Бугарски пасош.
Ama nisto ne cini tuka, ne sistemot. Eve jas sym mlad imam vek pred sebe a se tresam od ova denes? Utre nedaj boze drug khe zagine, zadutre tret i sto pravime? Eden po eden kje gi isprakame i nema nikoj da odgovara za toaПроблемот е поточно во системот...но да се вратиме на темата...со протести, притисоци, па дури и со вакво мрчење на форуми се укажува на тоа дека системот не чини...
Абе што сака нека се воведе, ако се воведе и казна со нуклеарно бомбардирање сето тоа е џабе ако правото не важи подеднакво за сите.А тоа треба да го спроведуваат овие говедава наши, но за жал не го прават тоа и затоа ние го сркаме.Така да треба да отидеме и да ја запалиме цела Влада, сосе Бихаќка и Илинденска.И онака неписмењаци како Амди Бајрам не заслужуваат да седат во Влада покрај толкав образован и невработен кадар во Македонија.И патем воведување на смртна казна би била огромна грешка.Мислам дека не треба да има воопшто сомнеж дека секој пат кога ќе има политички тензии или конфликтни ситуации ќе најдат некој "сироти" кои по брза постапка ќе ги решат.