- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.557
- Поени од реакции
- 29.151
Детето прославило матура пред некоја вечер прочитав на нз кој портал.Ау ако детево е од медицинското средно вечер ќе биде весело бидејќи вечер медицина прават матурска!
Детето прославило матура пред некоја вечер прочитав на нз кој портал.Ау ако детево е од медицинското средно вечер ќе биде весело бидејќи вечер медицина прават матурска!
Исто укинат е и ќотекот што го практикуваа полицајците. Тоа е многу подобра мерка да се врати отколку смртна казна.Укината е со Уставот од 1991. Претходно во СФРЈ постоела. Сакав да кажам дека би разгледувал враќање на смртната казна, која би се применувала во посебни случаеви.
Уууу браво бе...Не знам како успеа,ама и мене ме натера да поверувам.Браво!Македонец сум
Значи не убиваш некој затоа што тој некој убил друг.Не сум дебил ,туку паметно ти зборувам .... да убиеш некој зошто убил некој не е разумна работа .... правиме потик за што повеќе да се прави истото .... или пак смртна казна ..... ќе убиеш човек и треба да се гордее со тоа , напротив ... треба да се бориме против тие дела ..... Сите се противите кога ќе се убие човек,а во исто време се бара да се убие друг човек .... каде е тука логиката ..... Да убиеш човек кој убил друг човек е најмалку посакуваното од било кој начин ...... размислувајте ве молам .... со убиство ништо не се постигнува , викате правда , глупости , правите потик и засилување на војља на други поединци да го сторат истото дело и да тргнат по истиот пат .... благодарам за тоа што ГЛУПО ГО РЕКОВ ..... посебно до Кралицата на Перниците .... гони се !!!
Krv da serat kopilinja ispieni!Ау ако детево е од медицинското средно вечер ќе биде весело бидејќи вечер медицина прават матурска!
па нема потреба од малодушни коментари за да собереш некој лајк,не беше познат идентитетот на убиецот до пред малкуДо сеа не беше, фала на просветлувањето.
Да на човек што си ја бранел фамилијата од закани од познати мафијаши.Не е точно ова, има доживотна казна, која на повеќе пати е изрекувана. Последен пат мислам дека за убиството во кафаната во Аеродром.
а што да и каже? мажу,, купи оружје и да ги убиеш сите албанци во населбава!! вори збори добро ама револтот не ви дава да го сватитеАј вака фино лепо, како што си паметен, влези во кола, или било каков превоз, и кажи го ова на родителите на детето, онака пошто ти си разумен и паметен момак, иди соочи се со мајката и кажи и го ова!!!!!!!!!! ИДИ!!!!!!!