Насилства во Македонија

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.557
Поени од реакции
29.151
Ау ако детево е од медицинското средно вечер ќе биде весело бидејќи вечер медицина прават матурска!
Детето прославило матура пред некоја вечер прочитав на нз кој портал.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Укината е со Уставот од 1991. Претходно во СФРЈ постоела. Сакав да кажам дека би разгледувал враќање на смртната казна, која би се применувала во посебни случаеви.
Исто укинат е и ќотекот што го практикуваа полицајците. Тоа е многу подобра мерка да се врати отколку смртна казна.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Што очекувате од нееволуирани стоки, деца на инцест? Абе не цело Ѓорче, цела Македонија треба да оди и да го запали убиецот... и него и неговото семејство. Се сеќавате како протестираа во Гостивар? Како протестираа во Скопје? Е така треба, ама 10 пати помасовно, 10 пати понасилно. Со племе само така може да се справиш...

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
R

Rigel Kent

Гостин
Ако е точно тоа што се пренесува од медиумите сепак не била организирана група која се пресметала со момчето . Тој и татко му го бркале крадецот , прв го стигнал и крвнички е убиен , сега не можам ни да замислам во каква состојба е татко му бидејќи детето му умрело пред негови очи.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Не сум дебил ,туку паметно ти зборувам .... да убиеш некој зошто убил некој не е разумна работа .... правиме потик за што повеќе да се прави истото .... или пак смртна казна ..... ќе убиеш човек и треба да се гордее со тоа , напротив ... треба да се бориме против тие дела ..... Сите се противите кога ќе се убие човек,а во исто време се бара да се убие друг човек .... каде е тука логиката ..... Да убиеш човек кој убил друг човек е најмалку посакуваното од било кој начин ...... размислувајте ве молам .... со убиство ништо не се постигнува , викате правда , глупости , правите потик и засилување на војља на други поединци да го сторат истото дело и да тргнат по истиот пат .... благодарам за тоа што ГЛУПО ГО РЕКОВ ..... посебно до Кралицата на Перниците .... гони се !!!
Значи не убиваш некој затоа што тој некој убил друг.

Го убиваш за пример, за памет на другите крволочни животни да не им текне тоа да го прават.
Тоа се вика дресура.

Сфаќаш што се обидувам да ти кажам?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
И уште еднаш за тие што веруваат во мулти култи срања - замислете што ќе се случеше да беше обратен случајот (загинатиот албанец)! А сега треба да викаме убијците немаат нација и разни други празни фрази додека не уништуваат и не малтретираат во сопствените населби и домови.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.639
Колкав е тој копиљот Насер да му ебам се да му ебам....? И ќе ги молам модераторите да го банираат куртонот Вори, дека коса ми се крева од неговите постови. 1000 пати сум го читал, еден пост не сум му нашол паметен, само тропа безвезе.

И браво за Ѓорчевци, до Сарај да одите, ич да не му ја мислите (y). Требало и на Сител уште една тура да сте им удреле, души продадени

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Последно уредено:
Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
До сеа не беше, фала на просветлувањето.
па нема потреба од малодушни коментари за да собереш некој лајк,не беше познат идентитетот на убиецот до пред малку

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Не е точно ова, има доживотна казна, која на повеќе пати е изрекувана. Последен пат мислам дека за убиството во кафаната во Аеродром.
Да на човек што си ја бранел фамилијата од закани од познати мафијаши.
Секогаш тие ја добиваат, а оние што ја злоупотребуваат службената должност (т.е крадат милиони) 1-2 години, колку да се каже

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Ако е шиптатар незнам шо се чека тоа племе треба да се испуде у Албанија и Косово тука не ни требат да ги е*м у мршите скапани прво 2000-01-02 кога беа тоа војните па Смилковско езеро пред 3-4 год па сеа.
p.s.Од Штип сум

Sent from my ST21i using Tapatalk

Член од
28 март 2009
Мислења
22
Поени од реакции
38
Ај вака фино лепо, како што си паметен, влези во кола, или било каков превоз, и кажи го ова на родителите на детето, онака пошто ти си разумен и паметен момак, иди соочи се со мајката и кажи и го ова!!!!!!!!!! ИДИ!!!!!!!
а што да и каже? мажу,, купи оружје и да ги убиеш сите албанци во населбава!! вори збори добро ама револтот не ви дава да го сватите
јасно е дека ништо не и помага на мајката сеа

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Некој вика медиумите ќе заташкаат...не е до медиумите. Уште утре ќе купувате јагоди од чичкото на крадецот. Решението е во целосно избегнување на албанците, економски бојкот, социјален бојкот секаков бојкот. Тие се малцинство тие зависат од нас.

Kajgana Shop

На врв Bottom