Во понеделник ќе одам, таман со Лејно да се сликам и јас 
За ЖРК Вардар ќе навивам, појаки типки има

За ЖРК Вардар ќе навивам, појаки типки има

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ЈАС ЗА ЖРК ВАРДАРВо понеделник ќе одам, таман со Лејно да се сликам и јас
За ЖРК Вардар ќе навивам, појаки типки има![]()
ХАХАХАХХАХА НЕ ИСПЛАШИЗа сите вас што ќе ми се сликате и пушите цигари со дамата, јас од кај жабарот ќе ве пазам...
![]()
Ќе се поделиме на трибини, да видиме кој кого ќе надвикаИ ЈАС ЗА ЖРК ВАРДАР
Треба да земиме навивачки реквизити
викај го ај ќе се собереме и ќе се поделиме, ќе им правиме филмЌе се поделиме на трибини, да видиме кој кого ќе надвика
Ако се собереме доволно луѓе, може вакви заебанции да паднат
Т.е. ми фали @Незапирливи 1903/87 на ваква утакмица и да ја направиме атосферата![]()
навивачите на жрк вардар сцбт зад клупа а навивачите на жрк вардар на спротивен аголЌе се поделиме на трибини, да видиме кој кого ќе надвика
Т.е. ми фали @Незапирливи 1903/87 на ваква утакмица и да ја направиме атосферата![]()
Ме боли гајле за фан страната, јас на приватниот нејзин профил чекам да ме прифати.ХАХАХАХХАХА НЕ ИСПЛАШИ
да видиш какви пораки и стигнуваат на фан страната хахахах
мене ме прифати уште кога играше во францијаМе боли гајле за фан страната, јас на приватниот нејзин профил чекам да ме прифати.![]()
you are the best goalkeeper in world and verry pretty women ILOVE YOU SO MUCH[DOUBLEPOST=1400193286][/DOUBLEPOST]Ме боли гајле за фан страната, јас на приватниот нејзин профил чекам да ме прифати.![]()
Пиши и во инбокс да ја лајкне странавамене ме прифати уште кога играше во франција
ALE ALE METZ
ILOVE YOU SO MUCH ХАХАХАХХАХАХyou are the best goalkeeper in world and verry pretty women ILOVE YOU SO MUCH[DOUBLEPOST=1400193286][/DOUBLEPOST]
Пиши и во инбокс да ја лајкне странава![]()
Ќе се поделиме на трибини, да видиме кој кого ќе надвика