Имаа емисија за донирање работи кој ќе ги носат со камиони до Србија. Јас загледав почетокот ама свртев брзо за да гледам тенис.Што е финтата со Канал 5?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаа емисија за донирање работи кој ќе ги носат со камиони до Србија. Јас загледав почетокот ама свртев брзо за да гледам тенис.Што е финтата со Канал 5?
Не сакам да звучам као сератор, мрчатор и слично, ама тоа се нешто преку 70 илјади евра. Можеле повеќе да дадат. На истава тема, вчера прочитав дека Јапонија дала 1.2 милиони евра во опрема пред се...Прочитав низ интернет страници, дека владата на Јапонија одлучила да и помогне на Србија со 10 милиони јапонски јени.
Респект за потегот![]()
Донирај ги,да видиш колку ќе ти стигне сметкаЧитам македонската помош ја надмина помошта која им ја додели ЕУ на овие две земји погодени од поплавата !
Алал да ви е, инако неможам да ви се изначудам. Битно оној од Тетово ќе си живее во полураспадната куќа и одвај крпи крај со крај. Ако сте толку дарежливи, хумани зошто не направите ваква акција за оние кои беа погодени од поплавите пред некоја година ? Истото и оваа година ? Читам дека доцни помош од надлежните. Зошто сега не си ги земете работите в раце ?
Да не спомнувам и за оние кои им се потребни финансиски средства за операции надвор од државата ?
И ред други случаи.
Во Куманово, за време на натревар од хуман карактер ( мислам за Никола беше ) беа собрани одвај 250.000 денари ( само дали се соберени толку и за останатите т.е и за другите кои боледуваат ? )
Гледам на плоштадот се собраа луѓето за помош !
Не ме сфаќајте погрешно, и јас сум за помош на настраданите земји но не вака !
Не е проблем. имам бесплатни 1000 минути кон еден оператор - ќе ги донирам и така не зборувам многу. Не ми смета !
Знам дека одма ќе ме нападнете. Јебеш га, таков е форумов и знам дека братот ќе се напали. Веќе видено.
Ех, како не бев богат, па радо ќе донирав голема сума на пари преточена во продукти + ангажирање професионални спасувачи со опрема и се тоа...зошто најбогатите српски бизнисмени не мрднале со мал прст (чест на исклучоците, ако ги има такви). Па сигурен сум дека покрај богатство од 1 милијарда евра нема ништо да те кошта барем 5 милиони да помогнеш.
Да знам за тоа, супер е тоа, иако не знам која е оваа. Не е битно сега тоа. Ама тоа се јавни личности, со да кажеме не дотолку пари ко оние што се главните српски тајкуни, сеа не знам како се викаат. Па тие стотици милиони имаат богатство, некои и по неколку милијарди. Ко кај нас што се Јорданов, Костовски, Зиков итн итн. Па тие заедно да се здружат можат сигурно голема сума пари да допринесат.Јавните личности како Драгана Мирковиќ и маж и,фудбалерите како Суботиќ и Новак се само дел што донираа и ќе донираат,дали во пари или во продукти.
Маж и на Драгана ноќеска стигнал од Виена во Белград со две комбиња продукти,а Драгана од Виена собирала пари.Суботиќ пратил одредена сума пари,мислам околу 50 илјади евра,а Новак целиот приход од освоениот турнир денеска во Рим.
Да донираат и останатите како нив,ќе биде подобро и за србите и за босанците,а и за хрватите