Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Извинете за оф-топик ама кога и да видам од страна дека последно мислење е во фан клуб Шкендија најпрвин го читам името како Шпанија по што следи разочарување од кога ќе сфатам дека впрочем ваш фан клуб бил.

Продолжете со муабетите за Лига Европа and stuff :D

10339640_740427395979819_1687175717490310878_n.png

Извинете за оф-топик ама кога и да видам од страна дека последно мислење е во фан клуб Шкендија најпрвин го читам името како Шпанија по што следи разочарување од кога ќе сфатам дека впрочем ваш фан клуб бил.

Продолжете со муабетите за Лига Европа and stuff :D

Коа си влегол до тука бар да честиташе иако не сме Шпанија јбг :icon_mrgr:

10339640_740427395979819_1687175717490310878_n.png

Коа си влегол до тука бар да честиташе иако не сме Шпанија јбг :icon_mrgr:
Честито пласман во квалификации за ЛЕ, се надевам дека добро ќе се претставите и дека ќе дотуркате далеку :)

Gledajte ja reakciata na Marko kako slavi koga sviri sudiata vo Stip

Ајде и јас ви честитам пласман во квалификации за ЛЕ и другпат да го видам македонското знаме !! :icon_mrgr:

Памтите, па вратите кога најмногу ќе треба... Купена, не купена, играчите на Брегалница ИЗГИНАА на терен

Фала ви, тетовската публика никогаш нема да ја заборави ова услуга, а и така секогаш бевте единствената екипа која со аплауз секогаш била добродојдена и испратена од Тетово.

Памтите, па вратите кога најмногу ќе треба... Купена, не купена, играчите на Брегалница ИЗГИНАА на терен
Sigurno zemale premii od nashata uprava inace ne deka ovoj pat stvarno bregallnica e edistveniot tim sto sekogas bese pocituvan vo tetovo..
I koga ne tepavte vo Tetovo vasite igraci gi aplaudiravme na kraj za fer I korektna igra...

Deneska pobedi cesnosta, a pred se futballot vo Makedonija...

Od ova sezona Makedonija ke ima najdobriot prestavnik ao voopsti nekogas imalo vo Evro Kupovite..
Nova era vo Makedonskiot futball pocnuva tuka, no da se nadevame deka nema da bideme edinstveni vo drzavata so vakvi uslovi

Sigurno zemale premii od nashata uprava inace ne deka ovoj pat stvarno bregallnica e edistveniot tim sto sekogas bese pocituvan vo tetovo..
I koga ne tepavte vo Tetovo vasite igraci gi aplaudiravme na kraj za fer I korektna igra...

Deneska pobedi cesnosta, a pred se futballot vo Makedonija...

Od ova sezona Makedonija ke ima najdobriot prestavnik ao voopsti nekogas imalo vo Evro Kupovite..
Nova era vo Makedonskiot futball pocnuva tuka, no da se nadevame deka nema da bideme edinstveni vo drzavata so vakvi uslovi

Nemase dogovor od nasive so Bregalnica sigurno e ova, ne znam i ja sto se slucil, Destani ne saka da dava pari da pravi takvo nesto posle da zborat luge i sami znaeme kakov covek e.

И да дале пари нема ништо чудно тука, и во најслините лиги во светот јавно има вакви понуди. А и нема што да се замараме дали дале или не дале, важно ние го направивме невозможното. Од тим кој се боревме за опстанок за неколку недели обезбедивме опстанок со неверојатни 10 победи во последните 11 натпревари. Да се играа уште неколку кола шампиони ќе станевме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom