Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Има уште еден ама тој може и со носот да ја штопуе топката:icon_lol:.

Велбек подобро може..
Он ќе ја примеше на гради и ножички ќе напраеше и ќе го дадеше голот на деценијата..
И ко се разбуди жива вода,утоп:icon_lol:.

Bn5BLR2CQAAORLT.jpg:large
[DOUBLEPOST=1400398781][/DOUBLEPOST]http://www.mirror.co.uk/sport/footb...ealed-manchester-3559273#.U3g3aVIOQro.twitter
Wow, :cuc:

Последно уредено:
Goalkeeping coach Frans Hoek has informed the Holland FA he will leave the post after the World Cup.

Значи и Вудс ќе фаќа пат под нозе. Технологииве на ЛВГ :icon_lol: , кај нас луѓе на негова возраст се возат бесплатно во автобус, овој Google Glasses...

Прејак гол на РВП, но видете го дечкото кој му ја даде таа долга топка. Се работи за Жорди Класие и според мене ќе биде играчиште во наредниов преиод. Го имам следено неколку пати како игра за Фејенорд и во движење и во пасови потсеќа многу на Сколси. Во минатото наши скаути го следеа и мислам дека доколку го следат и овај период ќе имат што да видат од него на натпревари од повисоко ниво за Холандија. Се надевам ЛВГ би го понел со себе на ОТ :)

Холаднската лига, а особено тимот на Феенорд се во многу голем подем, искрено очекував сезонава Феенорд да биде шампион во Ередеивизија, ама заради еден лош период каде наредија 6-7 мечеви без победа не ја освоија титулата, другиот дел од првенството беа константни.Можеби заради неискуството ама имаат одлични млади играчи.

Прејак гол на РВП, но видете го дечкото кој му ја даде таа долга топка. Се работи за Жорди Класие и според мене ќе биде играчиште во наредниов преиод. Го имам следено неколку пати како игра за Фејенорд и во движење и во пасови потсеќа многу на Сколси. Во минатото наши скаути го следеа и мислам дека доколку го следат и овај период ќе имат што да видат од него на натпревари од повисоко ниво за Холандија. Се надевам ЛВГ би го понел со себе на ОТ :)

image.jpg

Време е Перси да си ја земе 9ката додека Велбек не го преварил...

Време е Перси да си ја земе 9ката додека Велбек не го преварил...
Рече дека нема, не било фер кон фановите што купувале дресови со 20.

да али сега ке се мењаат дресовите така да има простор да ја смени бројката
?

Дресовите секоја година се менуваат, РвП кажа дека нема да го менува бројот, не било фер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom