Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Едино ми е жал за Вермален што ќе си оди. Подолски и Сања и тие.

Каде ќе оди? Сигурно си заминува?

Не сум прочитал да го поврзуваат со германски тим затоа чудно ми е.

Сигурно си оди и Фабиански.

И Вивиано си оди. Се подразбира то, дека ни требат два голмани. :D Не се ни спомнува. Заслужува Фабијански да биди прв голман некаде. А Вивиано не ни го видов сезонава,а му беше замена на Буфон во Италијанската репрезентација. Изгледа ептен не го бидувало.

И јас не сум баш сигурен за Подолски,Вермален и Фабиански сигурно си заминуваат,најверојатно и Сања.

Каде ќе оди? Сигурно си заминува?

Сигурно !? Хмм сеа, не е сигурно, не сум внатре во Арсенал. Ама сака да игра прва постава, а во Арсенал не можи, кога се сите фит. Така да, се шпекулираше со Дортмунд, Шалке итн.

Сигурно !? Хмм сеа, не е сигурно, не сум внатре во Арсенал. Ама сака да игра прва постава, а во Арсенал не можи, кога се сите фит. Така да, се шпекулираше со Дортмунд, Шалке итн.

А бе не си, мислев да не има официјална изјава од него или од Венгер, затоа.

Не верувам дека ќе ве напушти.

Честитки за титулата успат.

Би сакал Фабијански во ПЛ да остане само да не биде тоа Сандерленд поради Вито.Е сега треба да се купуваат голмани,десен бек,централен бек,Калстром да остане,класа напаѓач и сериозни конкуренти за ПЛ ќе сме. Подолски не ми делува дека сака да си оди,последните натпревари ги изигра целосно освен денес.

zp_Matchpic13_8471.jpg

Би сакал Фабијански во ПЛ да остане само да не биде тоа Сандерленд поради Вито.Е сега треба да се купуваат голмани,десен бек,централен бек,Калстром да остане,класа напаѓач и сериозни конкуренти за ПЛ ќе сме. Подолски не ми делува дека сака да си оди,последните натпревари ги изигра целосно освен денес.

Калстром си оди, се врака во Русија, веќе се знај то пред време, таков беше договорот. 5 месеци во Арсенал и толку.

Калстром си оди, се врака во Русија, веќе се знај то пред време, таков беше договорот. 5 месеци во Арсенал и толку.
Мислев дека му истекува летово,сеа прочитав дека до 2015 му бил со Спартак.Како и да е,многу позитивен лик што ќе помогнеше со искуството.

Фабиански прочитав дека изјавил дека си оди. За Сања мислам дека ќе си оди, но за Вермален и Подолски не би бил толку сигурен дека ќе заминат.

Стварно на 64-годишниот Венгер можат да му позавидат и многу помлади луѓе како не се запустил (ваљда не јаде фастфуд).

Или да резимираме.

Дефинитивно си одат: Фабиански, Вивиано, Калстром, Бентнер. Иако се водат како на позајмица, мислам дека веќе застално заминаа и Парк, Џуру и Кокелин.

Речиси сигурно си оди: Сања

Можно е да заминат: Вермален и Подолски.

Освен Сања, ниеден од овие не првотимец, што значи дека покрај засилувањата кои ни се потребни (во средниот ред и нападот) ќе мора бааѓи squad players да се купат.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom