Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
"Wenger told Cazorla to shoot to the GK left if he gets a FK as he did his homework and knew it was McGregor's weaker side. Well Done Wenger!"

"Wenger told Cazorla to shoot to the GK left if he gets a FK as he did his homework and knew it was McGregor's weaker side. Well Done Wenger!"
Од таа позиција само и по лева страна можеше да шутира Санти.

Слободниов ми е идентичен како оној Санти што го даде против Реал Мадрид во 92-ра минута.

@IgorChete он му рекол дека е слаб кога им удар кон негова лева страна,значи каде и да бил фаулот ќе му пуцал на левата страна.Инаку баш и сеа гледав и на Ремзи голот беше на лева страна,Мекгрегор не се ни фрли

Вчера бев кум на свадба ама морав да скубнам задњи 10 мин да ги изгледам на телефон. Се исплатеше!
Честито дечки, се надевам ова е само стартот. Поздрав до сите и имајте убаво лето.

I tvojava cestitka li e licemerna ko na drugar ti Ricky :D

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Bn8N0LbIUAAdqs4.jpg

Ганерсаурост:love:

Редно беше да го прекиниме постов, да фрлиме некое кило. Е косата ни попадна не растит веќе ама јбг, ВРЕДИ :D
Честито титула и да ни се м ножат!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

I tvojava cestitka li e licemerna ko na drugar ti Ricky :D

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Не не, таман работа. Трофеј е трофеј, плус знам дека ние немавме освоено 6 години и знам как осе радував на Карлинг :)

Полди еден период беше ко покиснат коа ќе дадеше гол, ама у саботата најмногу му се радуваше на купов :)
И иако е лош во дефанзива и беше крив за првиот гол на Хал, нејќам да си оди :)

немој некој да се излажит во клубов да го продадат талентов :D
:pos::pos:
И јас сум за да остане, али ко џокер ќе биде од клупоа ќе влегува, а не верувам дека ќе се задоволи со тоа. Така да можно е сам да си оди после наредната сезона. За атмосфера е добар, али колку знае да биде бескорисен на натпревари тоа е чудо. Еден Саного кога влезе место него повеќе придонесе него он.

п.с.И дај жити се смени аватар не иде некако.....:eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom