Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Pep napushen e denes samo se glupira, igrachive crknaa. Tom Hanks go razocharavme.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

ГОЛЕМ ЧОВЕК!:cuc:

Не дека којзнае што натпревар играат,ама ми се свиѓа играва.Посебно во одбрана многу подобро играат.Подобрување има секако,но фали класичен шпиц.

Хојбјерг :cuc::drk::drk::drk::cuc::cuc: Лелелелеле детево каков натпревар одигра..:noze:
Хави :cuc::cuc::cuc::love::love:
БОА!:cuc:
Рафиња исто феноменален како лев бек.

Сите освен Рибери и Гетце се феноменални.Рибери дрво некастрено.

Добра вест е дека Лам не е посериозно повреден.

Еве еден од неговите блиц-моменти на добра игра.Браво за исфрлањето на топката над гол....

mulaaaaa agazii giiiiiiiii ufffff ke se pieee

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Без висока линија една ебана контра не ни напраија, Мартинез МОТМ парче. Се знае неможеш против секој тим да играш со висока линија, требаше вака и против Реал али што е тука е се надевам Пеп ќе научи од грешките

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: SUPER BAYERN !!!!!!!

AJDE DA VE VIDAM SEGA KAZETE NESTO ZA PEP .... sve sto napravi Pep denes bese sovrsenstvo od Hojbjerg koj za negovi godini izigra fantasticno do prefrlanjeto na Boateng kako ofanziven desen bek... eve se dokaza deka I vo MURINJO utakmica Pep znae da ja postavi ekipata kako sto treba .

Doubble za ovaa godina I polufinale vo LS e prekrasna sezona.

Se nadevam so Lahm ne e nisto seriozno I posle utakmicava se nadevam deka Pep ke podrazmisli za slucajot so Martinez . So nego vo odbrana Bayern e superioren .... ajde sega spijte ubavo I molete se sega za naseto najsveto nesto ( panzerlied )

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: SUPER BAYERN !!!!!!!

AJDE DA VE VIDAM SEGA KAZETE NESTO ZA PEP .... sve sto napravi Pep denes bese sovrsenstvo od Hojbjerg koj za negovi godini izigra fantasticno do prefrlanjeto na Boateng kako ofanziven desen bek... eve se dokaza deka I vo MURINJO utakmica Pep znae da ja postavi ekipata kako sto treba .

Да не упропастувам славење, но да беше тука Манџукиќ можеби и шансите за постигнување гол ќе се дуплираа уште повеќе.Така да огромна грешка беше на Гвардиола што не го донесе Манџукиќ да игра, иако е човекот целосно физички спремен.Што значи тука критиката кон Гвардиола за овој потег си е на место.

Napadot e vo kriza, i so pogodena taktika protiv Real nemavme shansi, ama nemashe da se izbrukame. Robben i Javi MOTM! Teshka utakmica bez Svajni i Lahm, Ribery ne spremen so anemichni Kroos i Goetze vo sredina. Mislam deka ke ja vidime dogodina 3-6-1 formacijata, i nema da e losho. Ubavi momenti na slavenjeto, Pizza placheshe i jas pushtiv nekoja solza. Posledna utakmica za Pizza i Buyten. :(

@Mario Gómez уште колку пати ќе пишаш дека на Пизаро му е последна сезона/натпревар во Баерн?

Манџукиќ има големи шанси да не напушти така да можно е Пизаро да продолжи уште една година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom