Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Од шо е толку јак нема место за него во Мексико.[DOUBLEPOST=1400161424][/DOUBLEPOST]Мислам дека 7-0 ќе славиме на Вембли. :vozbud:
За него ако нема место,за чичарито дрвото ке има место.
Скаран е со тој селекторот што му е.

Абе пак не кажавте време и место за финалево ?

Тие шо се од Ск нека предложат.

За него ако нема место,за чичарито дрвото ке има место.
Скаран е со тој селекторот што му е.

Абе пак не кажавте време и место за финалево ?

Абе шоооо скаран. Нема грешка. Еден куп шанси имаше да се докажи во Арсенал, ништо. Не можи да се носи веројатно со притисокот. Слично како Рејес, мада Рејес е класа по квалитетен од него.

Абе шоооо скаран. Нема грешка. Еден куп шанси имаше да се докажи во Арсенал, ништо. Не можи да се носи веројатно со притисокот. Слично како Рејес, мада Рејес е класа по квалитетен од него.
Абе арсенал и репрезентација не е исто.Неможел да се носи со притисокот а кај нас кога седеше на клупа го викаа за репрезентација,сега кога прави партал стварно мислиш дека нема да го викнат?

Памтам дека имаше конфликт и дека тогаш ако не се лажам едно 6 души беа суспендирани од репрезентација на одреден период многу се испокараа во тој период.
И доста замараме со вој,уште невратен(прашање дали ке се врати) ние и позиција за играње му најдовме.

Абе арсенал и репрезентација не е исто.Неможел да се носи со притисокот а кај нас кога седеше на клупа го викаа за репрезентација,сега кога прави партал стварно мислиш дека нема да го викнат?

Памтам дека имаше конфликт и дека тогаш ако не се лажам едно 6 души беа суспендирани од репрезентација на одреден период многу се испокараа во тој период.
И доста замараме со вој,уште невратен(прашање дали ке се врати) ние и позиција за играње му најдовме.

Не бе, му најдовме. Си прајме муабет, општо онака. Не не, Вела нема да игра на Мундијалот не е ни во широкиот список на тренерот. Бељаџија бил. Сличен темперамент на Насри, па подобро што се ослободивме од двајцата. Имаме поинаков дух, и убеден сум дека ако го освоиме ФА купот, психологијата ќе биде поразлична, во смисол на трофеи. Знам. Осеќам. Ни треба добар голгетер (се шпекулира со Бензема, Манџукиќ и сл) и ништо повеќе. Иначе сум ЗА еден од овие, особено Бензема, знаејќи го Венгер и неговата поврзаност со Французите. Мене само желба ќе ми остани Хунтелар, а како шо врви времето и Дракслер.

Имено за класа напаѓач се шпекулира Балотели. Со брат му истепале некој лик во дискотека дека пробал да им ги украде телефоните и Милан го ставиле на трансфер листа :pos:
Искрено многу сакам да видам дали Венгер може да направи класа напаѓач од него (he certainly has the talent required)

Имено за класа напаѓач се шпекулира Балотели. Со брат му истепале некој лик во дискотека дека пробал да им ги украде телефоните и Милан го ставиле на трансфер листа :pos:
Искрено многу сакам да видам дали Венгер може да направи класа напаѓач од него (he certainly has the talent required)

И фризура уба има :pos:

Мене и пологично ми е Балотели да го донесат отколку некој друг, чисто ради Пума и нивниот маркетинг.

Еден од омилени играчи ми е, а има страшни предиспозиции да биде најдобар, пред 2-3 месеци пишуваше дека пума биле спремни да го платат трансферот(не знам дали во целост или некој %), а Арсенал да даваат плата, што би било одлична зделка.
Замисли:
ремзи вилшер
волкот озил чемберлејн
балотели

Идете малку по логика...сигурно нема ради тоа да го стават на транфер листа...тоа е колку да се напише и измисли нешто...

@Castiel кривооо ти еееее:P:P:LOL:[DOUBLEPOST=1400174868][/DOUBLEPOST]Таман и пеналЏија ќе имаме :D

Е шо викаш,на клупа ви седат квалитетни напаѓачи,за кур ви е играч со дае 60 посто од головите

Желба ми е Реми од Њукасл (КПP).Ги има сите квалитети што недостасуваат кај Жиру како што се брзината,дриблингот и шутот.

Кои ви се тие муабети дека спонзори плаќале трансфери или имале било каков удел во трансфери.
Толку ли сте наивни?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom