Пиши пп ќе ти објаснам што те интересира.dali nekoj ima poracuvano od ck-modelcars.de ? mi treba pomos
https://ck-modelcars.de/en/eur/p/17327/toyota-supra-mk-iv-1995-fast-and-furios-movie-car-1-43-greenlight/86202/Пиши пп ќе ти објаснам што те интересира.
Последниве 2-3 години само од таму нарачувам.
Само тоа не ти се исплати да го нарачуваш.Поштарина е 25 евра а зависи и како ќе им светне сијаличката може да те царинат а може и не.https://ck-modelcars.de/en/eur/p/17327/toyota-supra-mk-iv-1995-fast-and-furios-movie-car-1-43-greenlight/86202/
Колку пари се на се ќе ми испадне ако го нарачам моделов? и дали може или некој порачува од ибеј ?[DOUBLEPOST=1399905155][/DOUBLEPOST]продава ли некој модели на бмв само да се 1/24 ?
Тоа белата цевка ако ти е за карданот, многу е дебела, најди потенка за да биде реално. Инаку браво, чекам да видам како ќе испадне.Mal Update kardan i dif su spremni i prefarbani ke postiram sliku jutre i drzaci za motor su gotovi jos prefarbuvanje mu ostana i gotovodo vikend ke e gotovo Прегледај го приврзокот 92285 Прегледај го приврзокот 92286
Супер, но како што ти пишав горе, многу е дебела цевката од карданот. Упола од тоа ќе заврши работз и ќе изгледа многу подобро. Како и да е, одлично. За фарбање ќе почекаш, ќе врне до сабота. Колава рече 1/18 или 1/24 е ??Sg mi treba samo ubavo vreme za farbanje i e gotovo Прегледај го приврзокот 92343
Може, ај сликни една слика од осовината (со извадено тркало) да видам во каква состојба е.dali moze nekako da se popravi trkalo da ne ispagja na Burago 1/24 a pak da se vrti ?
Moze na mini mu bese skrsena osovina i drzac za trkalo ga ga zelepi neraboti volan ama trkalo se vrti[DOUBLEPOST=1400180623][/DOUBLEPOST]dali moze nekako da se popravi trkalo da ne ispagja na Burago 1/24 a pak da se vrti ?
I ako sakas postiraj gu tvoju kolekcijudali moze nekako da se popravi trkalo da ne ispagja na Burago 1/24 a pak da se vrti ?
Тоа е, Бураго.Немајќи што да правам ги земав да ги сликам за на македонскиот диекаст форум 1:18 бмв х6 м од бураго и 1:18 бмв х6 хдриве од вели.
Ги паркирав една до друга по што следуваше големо разочарување.Х6 од бураго е цел сантиметар пократка и пет милиметри пониска од вели а на кутиите од двата модела пишува 1:18 ама бурагото се послужиле со измама па ќе му дојде дека е во размер 1:21![]()