Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Штета што се сите различни размери. Ја го чекам број 5, би требало да е VW T1 комбе.
Dada i ja gu cekam 5 ,samo ja gu propusti 3 a imam gu 4ku pa bese po svi trafike da gu najdu i uspea :D[DOUBLEPOST=1399320361][/DOUBLEPOST]Kude nas ke dovagav li taxi ili policajci ili pa legendarni avtomobili?

jas gledav na internet ima i voeni kamioni a za cenata od 89 stignaa do 200 denari dali znae nekoj dali ke se kacuva cenata[DOUBLEPOST=1399321689][/DOUBLEPOST]:vozbud:

Ford e 1:24 super bee i chevelle su road champs 1:43 i Tucker 48 e solido 1:43[DOUBLEPOST=1399568189][/DOUBLEPOST]Ford ima potencijal da bide Hot Rod ama ke razmislu sg rabotu na mini i BMW

Ford e 1:24 super bee i chevelle su road champs 1:43 i Tucker 48 e solido 1:43[DOUBLEPOST=1399568189][/DOUBLEPOST]Ford ima potencijal da bide Hot Rod ama ke razmislu sg rabotu na mini i BMW
Стави слики од Mini -то и BMW - то. Да видиме како напредуваш и што правиш.

BMW samo sto pocna sg za sg hauba mu e napravena i napred i pozadi stiring moj plan za bmw e da bide pocit za moe omileno pienje Pepsi image.jpg image.jpg[DOUBLEPOST=1399571971][/DOUBLEPOST]A zabravi da napisu BMW E M3 Bburago 1:24 made in italy[DOUBLEPOST=1399572404][/DOUBLEPOST]Iskreno nesakam da gu postiram momentalnu sostojbu na mini, ke bide gotovo za 1nedelu.Nema da bide belo zeleno ke bide i hauba sto e u formu na C ke ostavu iznenadjenje ke bide ss amerikansko srce :D.Ako sakate moze da pogodite sto motor ide u mini :) image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Последно уредено:
Уште еден член во BMW фамилијата, 1/18 Bburago X6 M V8 Bi-turbo :

Одлично изведен модел, со оглед дека е од Bburago. :)
Prijatele, denes kupiv BMW X5 od Bburago i mi rekoa deka za 2-3 dena ke mi najdat i X6 (vo KRS - City mall).
Megjutoa doagjam doma go stavam do tuaregot i nekako pomalo od sto treba da bide. Na kutijata pisuva 1/18 a na samata kola 1/19. E sega me interesira dali i X6-kava e 1/19 ili 1/18 e?

Prijatele, denes kupiv BMW X5 od Bburago i mi rekoa deka za 2-3 dena ke mi najdat i X6 (vo KRS - City mall).
Megjutoa doagjam doma go stavam do tuaregot i nekako pomalo od sto treba da bide. Na kutijata pisuva 1/18 a na samata kola 1/19. E sega me interesira dali i X6-kava e 1/19 ili 1/18 e?
Да така е, 1/19 размер е. Не им е прв пат на Бураго, сум имал модели каде на кутијата пишува 1/18, а на колата 1/21. Тоа е, колку пари, толку музика. :)[DOUBLEPOST=1399620804][/DOUBLEPOST]
Ako sakate moze da pogodite sto motor ide u mini :)
Што знам, некој со голем компресор/блоуер V6 или V8 кој ќе штрчи надвор. :D

Последно уредено:
Да така е, 1/19 размер е. Не им е прв пат на Бураго, сум имал модели каде на кутијата пишува 1/18, а на колата 1/21. Тоа е, колку пари, толку музика. :)[DOUBLEPOST=1399620804][/DOUBLEPOST]
Што знам, некој со голем компресор/блоуер V6 или V8 кој ќе штрчи надвор. :D
Motor ke bide atmosverski V8,Mini e tolko malo sto odvaj ima mesto, za zamenu na motor sve mora da modificiram

Motor ke bide atmosverski V8,Mini e tolko malo sto odvaj ima mesto, za zamenu na motor sve mora da modificiram
Е па прави го тогаш за Drag со широки предни/задни гуми, друго нема логика со толкав мотор. Исто си можел да го монтираш на задна оска, ама кога веќе си ја средил хаубата, терај го така.

Е па прави го тогаш за Drag со широки предни/задни гуми, друго нема логика со толкав мотор. Исто си можел да го монтираш на задна оска, ама кога веќе си ја средил хаубата, терај го така.
Toj e dobra ideja za Drag ama imam drugo avto za toj,imam Mercedes 540k previse e upropasteno da ga restovrira samo za Dragster ga biva tuj ke gi iskoristu gume sto mi gi dade(fala jos edn put).A za mini motor e Small Block 283hp 57' ke bide zadna vuca samo treba da smislu nesto da bide kako kardan vec imam dif od delovi :D

Toj e dobra ideja za Drag ama imam drugo avto za toj,imam Mercedes 540k previse e upropasteno da ga restovrira samo za Dragster ga biva tuj ke gi iskoristu gume sto mi gi dade(fala jos edn put).A za mini motor e Small Block 283hp 57' ke bide zadna vuca samo treba da smislu nesto da bide kako kardan vec imam dif od delovi :D
Ајде, чекам да видам како ќе излезе. За кардан е лесно, најди некоја тенка пластична прачка (цевка од вива сокче :D) и врзи ја за мењач и диференцијал.

Dada ja spremi cevce za sokovi ke treba samo da ga prefarbam i zalepu

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom