Da ama tie i ne mu pomognaa bas na surtukov moj iako se prilicno skapi pa posle prvoto sisence ne kupivme vtoro zosto pak imase grcevi koi po izvesno vreme mu gi snema sami od sebe. A koga ke pripiskase srce me bolese upm!!! I so babskite lekovi efektot bese slicen ke prestane pa se tesis deka e od toa pa koga moment podocna ke spiska odma paranoja nanovo i taka. Grevcinja bezpomosni upm! Vikaat zenskite bebinja ponemale grcevi od maskite, neznam kolku ovoj podatok e tocen. Nas i vtorovo ni e surtuk ama eve da ne go zarecam super e nema grcevi i toa mnogu me raduva.Inaku ima edni sisenca za bebinja od mam firmata gi ima vo eurofarm aptekive so eden vid dihtung na dolniot del od siseto i celo sise se otvara od dvete strani. Na nego pisuva deka navodno ja namaluvalo moznosta od pojava na tie kolikite(grcevi) do 80%. Koj ima maka ne e loso da proba so takvoАко така гледаме треба никогаш на децата не треба да не им даваме сирупи и капки.
Colief капкитe се лактозa добиена по природен пат и се безбедни за употреба од првиот ден од раѓањето.
http://www.colief-srb.com/ColiefKapiZaBebe/
На нас помогнаа и за два дена се беше средено. Не може да ги снема сами од себе, сигурно е имало некаков ефект од капките. Масирање и спиење на мешето.Da ama tie i ne mu pomognaa bas na surtukov moj iako se prilicno skapi pa posle prvoto sisence ne kupivme vtoro zosto pak imase grcevi koi po izvesno vreme mu gi snema sami od sebe. A koga ke pripiskase srce me bolese upm!!! I so babskite lekovi efektot bese slicen ke prestane pa se tesis deka e od toa pa koga moment podocna ke spiska odma paranoja nanovo i taka. Grevcinja bezpomosni upm! Vikaat zenskite bebinja ponemale grcevi od maskite, neznam kolku ovoj podatok e tocen. Nas i vtorovo ni e surtuk ama eve da ne go zarecam super e nema grcevi i toa mnogu me raduva.Inaku ima edni sisenca za bebinja od mam firmata gi ima vo eurofarm aptekive so eden vid dihtung na dolniot del od siseto i celo sise se otvara od dvete strani. Na nego pisuva deka navodno ja namaluvalo moznosta od pojava na tie kolikite(grcevi) do 80%. Koj ima maka ne e loso da proba so takvo
http://skeptoid.com/blog/2014/04/02/probiotics-and-colicky-infants/А Prolife (името ептен погодено ) се дава на бебиња кога органите за варење сеуште му се оформуваат?
Шишај детето бре луд, не слушај бабини деветини, ја мојата ја шишав на 6 месеца прв пат и после тоа еднаш месечно си иде заедно со мама на фЛизерМи кажаа дека дете ако нема една година не смее да се шиша. Дали мора да е оди по овие измислици? Моето во косата е како женско и дали може сега да го шишаме, почнува да плаче од што му е жешко од неа.
Е добро друго е 6 месеци, ова е еден месец.Шишај детето бре луд, не слушај бабини деветини, ја мојата ја шишав на 6 месеца прв пат и после тоа еднаш месечно си иде заедно со мама на фЛизер