Ѓорче 1932
тој сум...
Грешко беше виновен само за еден гол , не правите драми и театри со Грешко . Поборски грдосијата се радуваше покажувајќи кон навивачите на Интер ѓубре провокаторско. Знам дека се збратимени , но после 2002 и калчополи подоцна јас да бев таму одма би го раскинал тоа партнерство , не смеат да бидат збратимени со местачите од Лацио.
За мене малце глупо тоа збратимување се актуелизира поради ривалството помеѓу Интер и Рома од 2006-2010.
Ќе повторам за мене не постојат .
Вие ако сакате почитувајте си збратимување.![]()
Џабе ќе збориме ако не се сеќаваш на таа магична партија одиграна од страна на грешникот.Цела утакмица беше изгубен ко циган у Веро,кривец беше и за двата гола на Лацио,па фала богу дека нема да ја извадат топката од аут линија само за Интер да освои титула.Да беше грешниот поприсебен,а не да падавичи како ненормален некој,исходот од таа утакмица ќе беше сосема друг и во корист на Интер.Генерацијата на Интер на чело со Купер заслужи скудето таа сезона,ама кога имаш пациент со две леви нозе во прв состав,ќе видиш колку е саат.
Се сеќавам на утакмицата како вчера да беше,па да пуштеа детенце од 18 години од примавера ќе одиграше подобро од грешко и дај не се бламирај веќе,само ми ствараш поише нервози да се потсетувам на тој ден кога со мои 14 години исплакав многу солзи.Коса ми побеле од нервоза и беснотија,да го имав грешко пред мене ќе му ги ископав очите,ќе му ги извадев со лажичка,ќе му ги сварев за вечера и ќе го натерав да ги изеде.
Да напоменам само дека и пред утакмицата со Лацио грешко беше грешен целиот и беше крив за неколку утакмици каде Интер губеше драгоцени бодови.