Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_lyr5pdqMyz1qaliojo1_500.gif

иако тепањето не треба да се смета како копирано...нема толку многу потези и мавања за да може секоја тепачка да биде оригинална :D тие се потезите во карате или што и да е, секако дека ќе се повторуваат

вака може за сите филмови да се направи..еден филм има мали сличности со стотици други

https://www.youtube.com/watch?v=pVB_DI4ajKA
Не е хејтерско видеово ваљда, барем јас како што го сфатив.
На истиот канал има напревено и за други филмови.
Ова од Матрикс,Кил Бил и слично не е копија туку давање на трибјут, според мене :)

trainspotting

Нешо као requiem for a dream само по англиско и поментално ПООООТКАЧЕНО HEHEHEHEHHEHEHEE

само англичанец може да ти направи ваква ствар

large.png

Slegnav eden film od zamunda ,onoj da ti bil sinhroniziran na bugarski :mad: ima nekoe cajre da se otsrani i zvukot da si e normalniot ?

Slegnav eden film od zamunda ,onoj da ti bil sinhroniziran na bugarski :mad: ima nekoe cajre da se otsrani i zvukot da si e normalniot ?
ако филмот е со 2 аудио стримови, одиш десен клик на BS Player > Audio > Audio Streams и го менуваш
не знам точно како е на другите плеери ама сигурно е слично

ако филмот е со 2 аудио стримови, одиш десен клик на BS Player > Audio > Audio Streams и го менуваш
не знам точно како е на другите плеери ама сигурно е слично

Првиот се замара за симнат филм, и губри време да бара начини да го едитира, наместо за 1/3 од тоа време да симне друга верзија на Англиски.

Вториот препорачува BS player

:icon_lol:

Да, затоа гледам со слушалки.

Се зезам бе, и јас гледам понекогаш со преводи :D

Channing Tatum ќе го игра Гамбит во спин-оф филм после Џ-Мен:Апокалипса.

Не знам што да мислам за ова. Јеј Гамбит, ама од друга страна Ченинг..ама па добар си беше покажа некоја си харизма во 21 Jump Street.. ај ваљда добар ќе биде.

Channing Tatum ќе го игра Гамбит во спин-оф филм после Џ-Мен:Апокалипса.

Не знам што да мислам за ова. Јеј Гамбит, ама од друга страна Ченинг..ама па добар си беше покажа некоја си харизма во 21 Jump Street.. ај ваљда добар ќе биде.
Ме разочара...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom