- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 3.518
- Поени од реакции
- 5.385
Неколку збора за натпреварот.
Рутински изиграно од Рома, си искористија 2 од четирите шанси. Во почетокот некако резервирано играа, освен солопродорот на Љајо, немаше нешто посериозно се до голот.
За голот немам зборови, Пјаниќ им го пикна сосе коса.
Многу ќејф ми напрај заради она копилето Мексес.
Второто Милан проба нешто да направи, ама толку со тие играчи.
Балотели
им е изгубен случај. Најслаб дефинитивно. Наместо во онаа шансана да шутира в гол, тој оди пенал да изнуди. Затоа после ќе го свиркаат. Инаку денес Курвасуд го поздрави со една парола која гласеше: „Не те вреѓаме поради твојата боја на кожата, туку затоа што си гомно без чест“.
Вториот гол на Рома беше чист офсајд. Жерва беше во недозволена позиција за време на шутот на Тоти, ама од пуста брзина и не можи да се забележи.
Робињо многу неспортски старт врз Толој. Заслужуваше најмалце жолт, а дрвоно не свирна ништо.
Инаку шо се однесува до Милан, тежок просек. Рами ич не ме бендиса, а за Хонда да не прајме муабет, па уште 10 број носи.
Ќе им требаат мн. реформи за да бидат на врвот. Незнам како би привлекле играчи кога не играат ЛШ, ама можи некој ќе излажат на стара слава. 
Рутински изиграно од Рома, си искористија 2 од четирите шанси. Во почетокот некако резервирано играа, освен солопродорот на Љајо, немаше нешто посериозно се до голот.
За голот немам зборови, Пјаниќ им го пикна сосе коса.

Второто Милан проба нешто да направи, ама толку со тие играчи.
Балотели

Вториот гол на Рома беше чист офсајд. Жерва беше во недозволена позиција за време на шутот на Тоти, ама од пуста брзина и не можи да се забележи.

Робињо многу неспортски старт врз Толој. Заслужуваше најмалце жолт, а дрвоно не свирна ништо.
Инаку шо се однесува до Милан, тежок просек. Рами ич не ме бендиса, а за Хонда да не прајме муабет, па уште 10 број носи.