Сончев брег

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Е баш вакви информации ме интересираат, како се журките, дали луѓето се опуштени, зошто лани бев на Кавос и одкако ја видов таму атмосферата само на такви слични места планирам да одам :D
Поцивилизирано е овде. И јас бев на Кавос прехлани. Ќе ти пишам ПП.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Е баш вакви информации ме интересираат, како се журките, дали луѓето се опуштени, зошто лани бев на Кавос и одкако ја видов таму атмосферата само на такви слични места планирам да одам :D
Ќе идеш по баровите на плажа (Mexo) и немаш промаш :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Ќе одам годинава конечно од 4 Јули, пошто прв пат како ерген ќе одам на одмор по долго време од синџири ќе сум пуштен, па ќе видиме пошто секој различно кажува, приказните варираат од тоа дека блоуџаб уште невлезен во кафич ти даваат до дека е сето мажи испотени во кафичите. Па ваљда ќе ми даде некој испотен маж блоуџаб уште невлезен...

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Ќе одам годинава конечно од 4 Јули, пошто прв пат како ерген ќе одам на одмор по долго време од синџири ќе сум пуштен, па ќе видиме пошто секој различно кажува, приказните варираат од тоа дека блоуџаб уште невлезен во кафич ти даваат до дека е сето мажи испотени во кафичите. Па ваљда ќе ми даде некој испотен маж блоуџаб уште невлезен...
Рано ти е 4ти, најдобрата забава е од 20ти Јули до 10ти Август.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Поцивилизирано е овде. И јас бев на Кавос прехлани. Ќе ти пишам ПП.
Меѓу кавос и сончев брег што би одбрал? кај е полудо?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Меѓу кавос и сончев брег што би одбрал? кај е полудо?
Кавос е каде каде полудо, 90% се англичани. Сончев брег е малце поцивилизирано и има поозбилни диска, и е поголемо. Претежно европејки. Зависи што преферираш, ја би Сончев.

Последно уредено:
Член од
6 октомври 2011
Мислења
76
Поени од реакции
21
Дали има некој да ми предложи апартманско сместување за 6-8 души.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Кавос е каде каде полудо, 90% се англичани. Сончев брег е малце поцивилизирано и има поозбилни диска, и е поголемо. Претежно европејки. Зависи што преферираш, ја би Сончев.
Се решивме годинава за Кавос готово на 24јули шибаме :cool: , па здравје вгодина за Сани Бич

Член од
21 септември 2010
Мислења
349
Поени од реакции
181
Aj ako ima nekoj iskustvo vo hotelot Sun Palace 4**** na Sunny beach neka spodeli, naletav na mnogu dobra ponuda denovive od agencija od Kocani, pa sakam dalku poveke da se informiram za hotelot, fala

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
За дискотеките во Сончев Брег па и општо во Бугарија,дали прават проблем за лица под 18 години ??

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
Aj ako ima nekoj iskustvo vo hotelot Sun Palace 4**** na Sunny beach neka spodeli, naletav na mnogu dobra ponuda denovive od agencija od Kocani, pa sakam dalku poveke da se informiram za hotelot, fala
на многу добра локација се наоѓа, топ центар, сè ќе ви биде во близина и плажа и храна, и ноќни клубови, можно е да биде гласно бидејќи е точно до главната улица, во самиот хотел не сум влегувал и не знам што е квалитетот на собите[DOUBLEPOST=1402721127][/DOUBLEPOST]
За дискотеките во Сончев Брег па и општо во Бугарија,дали прават проблем за лица под 18 години ??
на сончев брег е повеќе слободно од другите градови и не верувам да ви направат проблем

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Оваа сезона најавуваат уште поефтини цени во Сончев Брег. Јас би требало да сум таму. :D

Член од
21 септември 2010
Мислења
349
Поени од реакции
181
на многу добра локација се наоѓа, топ центар, сè ќе ви биде во близина и плажа и храна, и ноќни клубови, можно е да биде гласно бидејќи е точно до главната улица, во самиот хотел не сум влегувал и не знам што е квалитетот на собите[DOUBLEPOST=1402721127][/DOUBLEPOST]
на сончев брег е повеќе слободно од другите градови и не верувам да ви направат проблем
Blagodaram,

Jas rezervirav za Sun Palace, ke vidime kako ke bide

Kajgana Shop

На врв Bottom