Фан клуб - РК Вардар

Еве и ја исто донекаде ко тебе, ама знаеш шо е финтата?
Ова болдираново го збори јавно и самиот Лино Червар, потенцирајќи муабети дримтимови и останато.
Е сеа кога он тоа го збори е во ред. Kога го зборат тоа навивачите од противничкиот табор, не чини. Оти така со двоен аршин? :)

Ништо страшно за Вардар, место директно у група ќе треба да се испоти газот преку вајлд кард турнирот.

Кој ќе го слуша сеа Медолино. :unsure:

А бе стилот му е таков на Лино, он мора со своите изјави некако да тргне притисок од играчите, да си најде алиби ако изгуби, не разбирам зашто некои толку тоа ги иритира. Мене ми е толку нормално тоа.

Нема да ја коментирам утакмицава воопшто.. само ќе речам: И ТИТУЛА ДА ОСВОИ, ЗА МЕНЕ НЕ ПОСТОИ!!!!!!!

ЕДЕН ЖИВОТ, ЕДНА ЉУБОВ - ВАРДАР!!!!

Како бе другар нема место за нервоза???
Па ваква игра, ваква незаинтересираност да нема нервоза?????
Срамота за сите играчи, едно големо браво само за Игор Карачич. Капа доле мајсторе

Иако сум симпатизер на металург и сакав да победат бидејки реално вардар другата година ке бидат многу подобри и се подобри без разлика на исходот на утакмицата сакам и другата година двете екипи да растураат во ЛШ како оваа година и повеќе кејф ми направија вардар, мање више кој е прв а кој е втор, битно е во европа да растураат,честито на вардар за одличната игра оваа година другата година се надевам барем еден тим ке биде во фајнл фор

Sent from my iPhone 5S (gray) using Tapatalk

Океј е, изиграа подобро од Вардар, ама за тоа што изиграа педерски во врска со салата, изиграа. Тоа не е одлика на голем европски тим, тоа е одлика на тим од предградие како што и си се нарекуваат, и нема што да бараат подршка од цела Македонија, затоа што им ја скратија можноста на многу навивачи на Вардар и обични фанови да го гледаат својот тим, па макар и исто вака да изиграа во Борис, јас сакам да ги гледам и кога тепаат и кога губат, затоа што на Вардар не му се потребни навивачи само кога победува туку и кога губи.

Не, ја читам све...и не сите коментираат реално и културно како тебе. Разбирам навивачи и ривалство и све, ама на необоен гледач како мене тешко му паѓаат такви навреди за друг македонски тим. Да не навлегуваме за Червар, Пиратите итн.
Ај ова ќе помине некако ама дај сериозно намалете со вреѓањата на македонските играчи, не е убаво, Ванчо свиња го викате, Миркуловски го убивате од пцуење истото и Џомба и Манасков.
Сепак на крај тие гинат за националниот дрес.
(не сум патриот)

Како бе другар нема место за нервоза???
Па ваква игра, ваква незаинтересираност да нема нервоза?????
Срамота за сите играчи, едно големо браво само за Игор Карачич. Капа доле мајсторе
Што лупаш бе каква незаитересираност
Ако ништо друго, и да не играме ЛШ следна сезона, барем трибините нема да се пуни со Пациент ко Тониво

Ај ова ќе помине некако ама дај сериозно намалете со вреѓањата на македонските играчи, не е убаво, Ванчо свиња го викате, Миркуловски го убивате од пцуење истото и Џомба и Манасков.
(не сум патриот)
Друже, тие играчи веќе долго време не постојат за мене со нивното лигушко однесување на натпреварите против Вардар. И не навлегувам понатаму во дискусија. Мое мислење, кое очигледно е спротивно од твоето.

п.с. Нека продолжат да гинат, сега имаат еден исклучително патриотски меч во јуни.

Го изедоа од вештачките ко мали деца:facepalm::facepalm::facepalm:
Да ти ебам и Брумен и Дибиров и голмани и се кога еден параолимпиец Циндриќ ги изрешета и Вугринец им дава дваесет гола на два меча а човекот е гробу на врата. Само Вујо е за цвиклено Чевлар и никој друг!!!

(не сум патриот)
Не мешај ривалство и репрезентација. И Жерард го ругаат низ стадионине низ Англија you scouse bastard му пеат па ене го капитен им е на репрезентација. Клуб и репрезентација не е исто. И како да не те иритира некој како Ванчо што на публиката им ги тресе мудата у раце или Миркуловски што се витка како Италијанците на терен? Како? Нормално дека тие навреди произлегуваат од некаде не искачаат туку така...

Епа Раул, неможе Милиќ да го играш само кога ќе губиш 5 разлика. Тој коњот прв што бранеше е крив за цела утакмица.

Тој од управа што се обиде да го направи Вардар „голем клуб“ или за доброто на македонскиот ракомет и гледачите треба на Кале да биде распнат. Мајка му нека ја рента на многу луѓе нашиот Вардар ќе беше одличен пред 3000 на Кале.

Сериозно мислиш дека ќе сменеше ако таа се играше на Кале? Освен ако не би се спуштил да ги тепаш ко овој денес или да ги р’каш, не глеам разлика. Во БТ од 5.500 гледачи, 5.000 беа за Вардар. Разбирам Кале е подруго и не е исто, ама немаше тоа да доведе до некоја значајна промена во резултатот. Иако гледано од друга страна, на некој начин Металург му го напика на Вардар со тоа што испадна нефер и не сакаше и реваншот да се игра во истата сала.

Овој тим на Металург против Вардар има изиграно 15+ утакмици прошливе три години, веќе на минимум е сведен факторот атмосфера како нешто што би променило во резултатот/играта.

Вардар си е сам крив, се навестуваше вакво сценарио уште и на мечот со Пелистер, ама тогаш не залажаа дека „не играле со сите сили“. :)

@Чичко Кумплунг ги собира со клизачи :D :cuc:

Џонтра, не е плукањево само кај Комити и кај Вардар кај одредени фаци а да ги поддржувале кога играат за Македонија, во секој спорт и во секоја држава постои истото. За мене Ванчо ќе е свиња па макар 200 гола дал за Македонија. Што не го вреѓа некој Вугринец? Секако дека Жути и компанија се на пик, лиглиња најголеми.

Што лупаш бе каква незаитересираност
Ако ништо друго, и да не играме ЛШ следна сезона, барем трибините нема да се пуни со Пациент ко Тониво
Како бе само види ги како им беше сеедно што се случува.. Никаква нервоза немаше кај нив. Секоја чест на двајца исклучоци Игор и Фичо само кај нив можеше да се види нервоза.
А за то пластични навивачи барем за мене си погрешил

Иако сум симпатизер на металург и сакав да победат бидејки реално вардар другата година ке бидат многу подобри и се подобри без разлика на исходот на утакмицата сакам и другата година двете екипи да растураат во ЛШ како оваа година и повеќе кејф ми направија вардар, мање више кој е прв а кој е втор, битно е во европа да растураат,честито на вардар за одличната игра оваа година другата година се надевам барем еден тим ке биде во фајнл фор

Sent from my iPhone 5S (gray) using Tapatalk

Го кажа она што јас сакав да го кажам.
Искрено очекував инфаркт завршница, ме изненади ова. Од друга страна, многу летнавте во облаци ова ќе биде поука за следната сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom