Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Рафиња мислеше на светско дека ќе иде дечкото....Летово и ние треба да се опростиме од него,не е материјал за високи дострели...

Kicker reports that Kroos has no offer from Man United. It was only Moyes that wanted him

каков фејл ќе испадне агентот на Крос и самиот Крос ако ова е точно.

Kicker reports that Kroos has no offer from Man United. It was only Moyes that wanted him

каков фејл ќе испадне агентот на Крос и самиот Крос ако ова е точно.

Медиумиве се фејл најголем,и твитер експертите со инфо од прва рака...

Ова од Кикер е релевантна информација...И муабетот за Бенатиа..

Ја коа ке прочитам на билд , тогаш ке поверувам.
Другиве за .1. Не ги бива само вадат муабети..

Edno vreme kicker ne cinese,sega odgovara. :icon_mrgr:

Neka zavrsi sezonava sto pobrgu,ke se smiri situacijata kolku tolku.Svetskoto ke bide nr.1,klubskiot fudbal ke odi vo pozadina.

Edno vreme kicker ne cinese,sega odgovara. :icon_mrgr:

Neka zavrsi sezonava sto pobrgu,ke se smiri situacijata kolku tolku.Svetskoto ke bide nr.1,klubskiot fudbal ke odi vo pozadina.
Ко и секогаш. Светско првенство - кога и лаиците стануваат експерти во фудбал. :icon_mrgr:

Вчера имале слободен ден, па на Крос му дошле на гости од националната анти-допинг комисија во 6:30 сабајле му отишле дома за вршење контрола преку земање примерок од урина. Таман се надевал да се наспие, овие во 6:30 го разбудиле, пишал и на твитер, се жалел :pos:

Вчера имале слободен ден, па на Крос му дошле на гости од националната анти-допинг комисија во 6:30 сабајле му отишле дома за вршење контрола преку земање примерок од урина. Таман се надевал да се наспие, овие во 6:30 го разбудиле, пишал и на твитер, се жалел :pos:

Заклучок, секогаш преспивај кај швалерката :D

Кој куртони се па тие...Го нашле Крос мирно дете...:pos:

Нека влезат така кај Балотели петардата,на клоци ќе ги крене...

В сабота со новите дресови ала Митар Мириќ. Фали уште ОПЕЛ да беше спонзор.
Заебанција на страна, не знам за вас, али за мене новиве дресови се огин и пламен. :drk:

В сабота со новите дресови ала Митар Мириќ. Фали уште ОПЕЛ да беше спонзор.
Заебанција на страна, не знам за вас, али за мене новиве дресови се огин и пламен. :drk:

Да го видам утре убаво,али нема да е лош...Ретро варијанта,нешто поразлично...И само црвено не бива...[DOUBLEPOST=1399588221][/DOUBLEPOST]"In what world football Germany actually lives, if we may not be proud of a German championship with gigantic lead, to the Champions League semi-final and the chance at double?" Rummenigge said.

Коментаров на Румениге морав да го потенцирам...пошто претераа и медиумиве и новинариве од тресење глупости.

Јасна порака праќа.

Последно уредено:
10295684_628041990616752_8203620966873748949_n.jpg

A01_TOPTEASER_800x384_TORWART_EN-02.variant800x384.jpg

FC-Bayern-Mu-%C2%AA+%C2%ACnchen-home-on-turf-650x427.jpg

ADI_LayDown_FC_Bayern_Mu-%C2%AA+%C2%ACnchen_Home-650x459.jpg

CF002670-650x534.jpg

Еден од најдобрите дресови во последниве години, ме потсеќа на времето кога почнав да навивам за Баерн, имам дрес сличен на овој, ќе го сликам. Ако имам шанса ќе го купам овој обавезно

Еве го мојот, кој според оваа страна

http://www.oldfootballshirts.com/en...h/old-bayern-munich-football-shirts-t509.html

вика дека е од периодот 1995 -1997

Photo 09.5.14 13 54 03.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom