Alcatel Idol Mini vs Alcatel C7

Mar[C]k

Gunner
Член од
11 јули 2010
Мислења
103
Поени од реакции
14
Ми треба мислење за овие два телефони ако некој има искуство нека го сподели бидејки планирам да купам ама неможам да се одлучам :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
И двата се добри телефони и двата имаат добри опции.... дали едниот или другиот ќе го земеш, нешто многу, многу не ти мења :)

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Idol mini ти е подобар.

»gêlê«

Delete!
Член од
17 декември 2010
Мислења
254
Поени од реакции
77
Каков алкател и да земиш подготви се за некое време да си смениш Touch :)

Од лично искуство на Idol mini после 2 месеци користење

Последно уредено:
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Mini и не слушај тие што викаат дека не е едобар алкател.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Ниеден :pipi:
Како што ти кажаа спремај се за менување на тачот, а и малку рам имаат. Играчки за деца.

Член од
27 октомври 2011
Мислења
126
Поени од реакции
33
Alcatel e firma za mobilna i it oprema od vremeto koga koga gazdata na samsung se mislese dali da pocne biznis so pegli ili frizideri pa pocna so dvete pa stignaa do mobilni i it oprema vrz baza na reklama i podrska od neobrazovani i neinformirani idiotcinja koj go napravija demek king of the hill

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Јас не сум ни имал Алакател, ти пиша членот погоре дека веќе го сменил а и мобиларите се полни со такви телефончиња за тачови.
тој модел поточно или алкатели?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Сите алкатели.
И само на нив им се расипува тачот, а на другите не. Ти да не имаш мобилара случајно? Или направи некое истражување? Штета што не сум модератор тука, би летале банови за вакви коментарчиња како твоиве колку да се напише само нешто, без да понудиш некој факт да го поткрепиш мислењето.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
И само на нив им се расипува тачот, а на другите не. Ти да не имаш мобилара случајно? Или направи некое истражување? Штета што не сум модератор тука, би летале банови за вакви коментарчиња како твоиве колку да се напише само нешто, без да понудиш некој факт да го поткрепиш мислењето.
Другар има мобилара и знам што точно му донесуваат да сервисира. Постарите модели на HTC се поиздржливи од овие новите модели на Алкател, ZTE...

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.597
Поени од реакции
11.617
изгледа по некоја случајност кај другариве и татко ми тачот е перфекција на алкателите :icon_lol:
муабети на празно вадите, не е алкател она срање порано што беше али па и не е нешо ваууу, за тие пари не можеш да очекуваш нешто екстра..да не ги мешаме работите
бтв диспејот им е од хтц ако не се лажам а знам дека не се лажам

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
C7ката има 1гб рам 1.4 quadcore Cortex A7 процесор..
Додека
Идолот има 512mb рам 1.2 dualcore процесор...

Kajgana Shop

На врв Bottom