ти го смени више?Ниеден
Како што ти кажаа спремај се за менување на тачот, а и малку рам имаат. Играчки за деца.
Јас не сум ни имал Алакател, ти пиша членот погоре дека веќе го сменил а и мобиларите се полни со такви телефончиња за тачови.ти го смени више?
тој модел поточно или алкатели?Јас не сум ни имал Алакател, ти пиша членот погоре дека веќе го сменил а и мобиларите се полни со такви телефончиња за тачови.
Сите алкатели.тој модел поточно или алкатели?
И само на нив им се расипува тачот, а на другите не. Ти да не имаш мобилара случајно? Или направи некое истражување? Штета што не сум модератор тука, би летале банови за вакви коментарчиња како твоиве колку да се напише само нешто, без да понудиш некој факт да го поткрепиш мислењето.Сите алкатели.
Другар има мобилара и знам што точно му донесуваат да сервисира. Постарите модели на HTC се поиздржливи од овие новите модели на Алкател, ZTE...И само на нив им се расипува тачот, а на другите не. Ти да не имаш мобилара случајно? Или направи некое истражување? Штета што не сум модератор тука, би летале банови за вакви коментарчиња како твоиве колку да се напише само нешто, без да понудиш некој факт да го поткрепиш мислењето.