Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на 150к не се лупи кожен волан така лесно.
Прашај го @Evo XII дали сеуште се продава БМВ-то на сестра му (мислам?).може ли да се најде асална е46ка бензин у државава, се што гледам дизели само по огласиве, а не сакам таква, да ми чука како трактор
Јас коментирам конкретно за дадениот автомобил.......
Две исти половни возила со различна цена од кои едното е далеку повеќе сочувано,помалку километри,редовни сервиси ни еден шверцер нема да го купи поскапото возило бидејќи на него ќе заработи помалку пари.[DOUBLEPOST=1399485048][/DOUBLEPOST]Taka site vikaat a posle kenjaat za 50 ili 100e razlika vo cena. Znaci prodavam koli i garantiram deka se kupuva toa sto e najeftino,ne da e bas krs ama prednost sekojpat ima cenata. Nikoj ne dava 1000-2000e plus za ekstra socuvano vozilo.
Jas zatoa veke ne nosam koli po poracka, te skapo im bilo, te tuka poeftini bile, te baraat preku leb pogaca. Ko so kazav ke otvorat oglas i gi gledaat samo najeftinite, i po nasive oglasi i po stranskite sajtovi.
За сестра ми и сопругата во 2002 купив два исти Citroen ZX,со различна цена.Поскапиот си исплатеше и тоа како додека поефтиниот го продадовме поради честите дефекти.Ima avtosaloni so davaat garancija i za polovni vozila, najcesto od 6 meseci do godina dena, ama cenata na takvo vozilo e obicno za 50-100% pogolema, pa vidi dali se isplaka.
Greska si, na takvo vozilo ne samo sto nema da zarabotis nego ke otides vo dupka, na musterija gabe cel den da mu baes i objasnuvas deka kvalitetno vozilo si vredi i zato si zasluzuva povisoka cena on ke go gleda to so e najeftino vo oglasite i cenata ja sporeduva so tie. Znaci ti kazuvam dokazana i proverena rabota deka najvazna e cenata, taa e na vrvot na kriteriumite za kupuvanje. Ako e cenata visoka gabe ti e i so 0km i kako od fabrika neka e kolata nema da ja prodades.Две исти половни возила со различна цена од кои едното е далеку повеќе сочувано,помалку километри,редовни сервиси ни еден шверцер нема да го купи поскапото возило бидејќи на него ќе заработи помалку пари.[DOUBLEPOST=1399485048][/DOUBLEPOST]
За сестра ми и сопругата во 2002 купив два исти Citroen ZX,со различна цена.Поскапиот си исплатеше и тоа како додека поефтиниот го продадовме поради честите дефекти.
Сеуште се продава БМВ-то колку што знам.Правеше зетот сервис голем,значи смена каиш и водна пумпа(не била за менување,ама бидејки не е воопшто сменета до сега ја смена),и менуваше некои пиксни на задни вилушки биле дотраени,бидејки носи голема гума а до сега на подвозјето не е менувано ништо,барем јас колку што знам.Знам дека сега треба да го регистрираат во мај,а мислам дека е и регистрирано веке.Значи први газди купено од Скопје,оригинал 140 000км мислам дека сега има поминато,од кои 80% се на отворен пат Скопје-Велес.Модел Е46 2000цм3 150КС без плин.Не е чукано ни префарбувано.Сервисирано во овластен сервис на БМВ,и колку што знам може да се провери според табличката,а оние кои се рабираат малку повеке ке разберат дека табличка со ознака 001-IP дефинитивно не е од возило од увоз.Најдете го мислам дека е на пазар 3 пуштено,јавете се и пазарете се.Мана е што нема плин......Јас го имам лично возено многу пати,и со домакинско возење низ град мене не ми замина со потрошувачка погоелма од 10литри.Зборам што ми покажа на борд компјутерот,да се разбереме.......
Барем има сервисна историја која може да се провери кога сакате без некој да ве мафтосува со некои си тефтерчиња..демек ова е сервисна историја......
Од мене толку......
The plot thickens...Да не рушам огласот но тоа BMW јас го однесов на проверка кај Џеповски пред месец дена и испадна дека има уште 500 евра (без гуми) за правење. Подвожјето е крпено, мењачот има голема луфта и капакот е скршен, тропа на возење, системот за ладење нема доволно течност, лагери некои викаше морало да се сменат, сите гуми мора да се сменат, и многу други работи, листот не го чувам но одприлика. Да знаете колку да не давате 1000 денари за проверка. Сервисот од обвластен сервис е само 4 год до 2003та година после е од локален мајстор правено.
А инаку да BMW-то не е увезено од прв газда е тука во кисела вода е цело време на последна 4ка. Јас кога гледав прво тоа го видов личеше супер дур мајсторот не ми кажа што се треба да се менува во него. Мислаm за таа цена + инвестиција за да се среди вреди. Бидејќи јас како што знам тоа беше нај личното bmw во кисела вода со најѕверските бандаши, но не е баш пали вози состојбата. Освен ако од тогаш го средиле до сега.
Ako ti kazale vo gepovski deka use 500 evra treba da frlis toa znaci deka so 100-200 evra ke zavrsis rabota.Да не рушам огласот но тоа BMW јас го однесов на проверка кај Џеповски пред месец дена и испадна дека има уште 500 евра (без гуми) за правење. Подвожјето е крпено, мењачот има голема луфта и капакот е скршен, тропа на возење, системот за ладење нема доволно течност, лагери некои викаше морало да се сменат, сите гуми мора да се сменат, и многу други работи, листот не го чувам но одприлика. Да знаете колку да не давате 1000 денари за проверка. Сервисот од обвластен сервис е само 4 год до 2003та година после е од локален мајстор правено.
А инаку да BMW-то не е увезено од прв газда е тука во кисела вода е цело време на последна 4ка. Јас кога гледав прво тоа го видов личеше супер дур мајсторот не ми кажа што се треба да се менува во него. Мислаm за таа цена + инвестиција за да се среди вреди. Бидејќи јас како што знам тоа беше нај личното bmw во кисела вода со најѕверските бандаши, но не е баш пали вози состојбата. Освен ако од тогаш го средиле до сега.
Да не рушам огласот но тоа BMW јас го однесов на проверка кај Џеповски пред месец дена и испадна дека има уште 500 евра (без гуми) за правење. Подвожјето е крпено, мењачот има голема луфта и капакот е скршен, тропа на возење, системот за ладење нема доволно течност, лагери некои викаше морало да се сменат, сите гуми мора да се сменат, и многу други работи, листот не го чувам но одприлика. Да знаете колку да не давате 1000 денари за проверка. Сервисот од обвластен сервис е само 4 год до 2003та година после е од локален мајстор правено.
На пежовцето мое на 60к му се изљупи тоа скапаниот волан, али кај 320кава е кожен така да или тој имал шмиргла на раце или незнамна 150к не се лупи кожен волан така лесно.